select
 
Bench systems

YHDISTELMÄPÖYDILLÄ TEHOKAS JA TYYLIKÄS TOIMISTOTILA

Yksi modernin toimiston nopeimmin kasvavista sovelluksista on yhdistelmäpöydät. Vaikka toimistoissa työntekijän käytettävissä oleva tila vähenee, pystyy yhdistelmäpöydillä parantamaan työpisteiden joustavuutta ja toimiston tilankäyttöä.

Monipuolisuus on tärkeää toimistosuunnittelussa, kun tila halutaan maksimoida. Useiden vuosikymmenten ajan jatkunut trendi näyttää edelleen olevan haaste yrityksille. Miten saada eniten irti toimistotiloista, jotka näyttävät pienenevän jatkuvasti? 

CBS Newsin julkaisemien lukujen mukaan toimistojen odotettiin olevan keskimäärin 151 neliöjalkaa (14 neliömetriä) työntekijää kohden vuonna 2017, mikä merkitsisi merkittävää laskua vuoden 2010 lukemasta, joka oli 225 neliöjalkaa (21 neliömetriä).

Tässä yhdistelmäpöydät tulevat apuun. Ne yhdistävät kaksi tai useampia erillisiä työpöytiä ja vähentävät kaapeleiden, tietokonekeskusten ja tilanjakajien tarvetta. Myös yleistä avointa tilaa hyvän yleisilmeen luomiseen tarvitaan vähemmän.

Optimoi käytettävissä olevan toimistotilan käyttö
Yhdistelmäpöydillä saa enemmän tilaa kaikille työntekijöille. Kalustealalla on nähty todella ainutlaatuisia yhdistelmäpöytämalleja, jotka vastaavat yksilöllisiin toiveisiin ja samalla viestintä ja yhteistyö helpottuu. ”Uudenlaisella suunnittelulla” saa usein enemmän yksityisyyttä kuin mitä tavalliset avokonttorit ja niiden erilliset pöydät pystyvät tarjoamaan.

Lisää mahdollisuuksia työpöydän käyttäjälle
Työntekijöiden yhteistyötä voi parantaa lisäämällä korkeussäädön yhdistelmäpöytiin. On helpompaa rakentaa korkeussäädettävät yhdistelmäpöydät LINAK® DESKLIFT™ -nostopilarin kaltaisilla tuotteilla, joihin on saatavana pöytien kiinnittimet.

Yhdistelmäpöytien avulla vuorovaikutus ympärillä olevien ihmisten kanssa paranee – samoin teknologian yhdisteltävyys. Vapautuneen tilan ansiosta kaapelit on helpompi yhdistää ja tarjota vaikka yksittäisiä teknologiakeskuksia – toisin kuin ennen, jolloin tarvittiin useita kaapeleita. 

Akkukäyttöisiä nostopilareita käytettäessä saadaan pöytäratkaisusta helposti liikuteltava, ja näin toimistotila on muunneltavissa. Järjestelmä toimii jatkuvasti istuma- / seisomapöytänä riippumatta siitä, mihin pöytäratkaisu siirretään. 

Lyhyesti sanottuna, yhdistelmäpöytäjärjestelmien avulla pystyt tarjoamaan toimistosuunnittelijoille mahdollisuuden suunnitella entistä avoimemman ja helposti muunneltavan tilan.


Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.