select
 
Desk Frame 1

LINAK Desk Frame 1 – SISÄLTÄÄ KAIKEN TARVITTAVAN KORKEUSSÄÄDETTÄVÄN PÖYDÄN RUNKOON

Desk Frame 1 on LINAKin konsepti, jonka avulla on helppo valmistaa moderni korkeatasoista LINAK-laatua oleva korkeussäädettävä pöytä.

Desk Frame 1 (DF1) -tuotteen etuna on saada kerralla kaikki samassa paketissa, ja se on kehitetty helpottamaan työtäsi; Yhdistä LINAK Kick & Click™ -runkoDESKLIFT™ SetPack (sisältää kaksi nostopilaria, ohjausyksikön, pöytäohjaimen ja kaapelit) sekä DESKLIFT™ Feet -jalkavasteet. Desk Frame 1– LINAKin "kaikki samassa paketissa" -konsepti – sisältää tämän kaiken. Tarvitset lisäksi vain pöytälevyn.

  FRAME. Kick & Click™
LINAKin Kick & Click™ -kiinnitysratkaisu on todennäköisesti markkinoiden kaikkein intuitiivisin ja nopein tapa asentaa nostopilarit toimistopöytään. Työkalulaatikoita, ruuveja ja pultteja ei tarvita – kevyt polkaisu riittää yhdistämään rungon osat toisiinsa. Saatavana on kolme eri versiota.

  LEGS. DL SetPack
DESKLIFT ™ SetPack (DL SetPack) tarjoaa valmiiksi pakatun sarjan, jossa on kaikki sähköosat. Se sisältää kahden nostopilarin sarjan, pöytäohjaimen, ohjausyksikön ja tarvittavat kaapelit. Tämä tarkoittaa, että saat kaiken tarvitsemasi säätöjärjestelmää varten ja vapaat kädet suunnitteluun, koska jokaisesta osasta on saatavana eri versioita. Valitse haluamasi pöytäohjain ja joko pyöreät, nelikulmaiset tai suorakaiteen muotoiset pilarit. Kaikista on tarjolla kolme vakioväriä.

  Feet. DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL Feet) on yleistermi säädettävien pöytien erilaisille jalkavasteille. Niitä on saatavana kahtena eri pituutena ja leveytenä, ja ne sopivat LINAKin nostopilareiden eri malleihin. Lisäksi voit valita kahden eri asennusratkaisun välillä – jalkavasteen pintaan asennettuna tai jalkavasteeseen upotettuna.

LINAK on kaikenkattava palveluntarjoaja
LINAK Desk Frame 1 -konsepti täydentää yhtä markkinoiden kattavimmista sähkösäädettäviin toimistokalusteisiin kehitettyjen järjestelmien tuotevalikoimista. LINAKin tuotevalikoimaan kuuluu edistykselliseen pöytäsuunnitteluun kuuluva PIEZO™Anti-Collision™ -törmäyssuoja sekä toimistotilojen ympäristöystävällisyyttä parantamaan kehitetyt energiaa säästävä ZERO ™-teknologia ja LINAK PVC Free ™ -kaapelit.
 
DF1 tarjoaa lisää vaihtoehtoja LINAKin nostopilarien, pöytäohjainten, teknologioiden, mobiilisovellusten ja muiden ohjelmistojen valikoimaan ja auttaa samalla pöytävalmistajia kehittämään räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan omien markkinoidensa kysyntään.

Esittelyssä Desk Frame 1


Lue uutinen: “Asiakas säästää asennusaikaa uuden Kick & Click -kiinnitysjärjestelmän avulla” 


Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.