select
 
Sit-Stand Desk Benefits

SÄHKÖPÖYDÄN ETUJA

Työntekijät ovat yksilöitä, ja siksi "yhden koon" yleispöydät ovat harvoin oikea ratkaisu. Säädettävät pöydät antavat jokaiselle mahdollisuuden työskennellä omalle keholle sopivissa asennoissa. Niiden avulla päästään eroon "kun tämä työpöytä on niin hankala" -tyyppisistä haitoista, kuten vähäisestä jalkatilasta ja näytön ja näppäimistön väärästä korkeudesta.

LISÄÄ TUOTTAVUUTTA

Ihmisten on noustava paikaltaan ja liikuttava vähintään viisi minuuttia joka tunti. Mikrotauot vähentävät väsymistä. Kaikki eivät kuitenkaan voi poistua työpisteeltään kerran tunnissa. Sähköpöydän avulla työntekijät voivat antaa keholleen lepotauon työpisteeltä poistumatta.

ENEMMÄN JOUSTAVUUTTA

Sähkötoimisten korkeussäädettävien pöytien avulla käyttäjät voivat säätää työskentelykorkeuden sopivaksi helposti yhden painikkeen avulla. Kun työpisteelle tulee esimerkiksi työtoveri tai asiakas, pöytä muuttuu nopeasti neuvottelupisteeksi. Toisaalta, palaverit ja "piipahdukset" sujuvat usein tehokkaammin seisten. 

TERVEEMPIÄ TYÖNTEKIJÖITÄ

Tutkimukset ovat osoittaneet, että istumisen ja seisomisen vuorotteleminen vähentää epämukavuuden tunnetta ja työpäivän jälkeen koettua väsymystä.

Työnaikaisten aktivointiohjelmien on myös todettu vähentävän sairaspoissaoloja jopa 32 prosentilla (lähde: James A Levine, MD, PhD, Mayo Clinic ja Selene Yeager).

Mayo-klinikan tutkimuksen mukaan kahden tunnin seisominen työpäivän aikana polttaa 340 ylimääräistä kaloria istuen vietettävään työpäivään verrattuna. 

VÄHEMMÄN SAIRASPOISSAOLOJA

Työpisteen säätäminen omien edellytysten mukaan voi vähentää myös työperäistä stressiä. Istumisen ja seisomisen vuorottelu vähentää stressin vaaraa myös ehkäisemällä jäykän ja staattisen asennon aiheuttamia ongelmia.


Focus on Office Desks

TOIMISTOPÖYTIEN SÄHKÖINEN SÄÄTÖ

Toimistopöytien sähköinen säätö sopii dynaamiseen työtyyliin ja uuteen työskentelytapaan.

Online Magazine | PDF

 

MOVE

MOVE

Esitteessä opastetaan miksi ja miten korkeussäädettäviä työpöytiä tulisi käyttää.

Online Magazine | PDF

Mikä on ohjain
Ohjain on laite, jota käytetään LINAKin karamoottorijärjestelmien liikkeiden..
DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?