select
 

infograAFIT

Istumisesta kannattaa pitää taukoja päivän aikana. Alla olevat infograafit auttavat ymmärtämään, kuinka tärkeää on, että korkeussäädettävää pöytää todella käytetään.  

 

AKTIVOIKO TYÖYMPÄRISTÖSI LIIKKUMAAN?

Kuinka paljon liikut työpäivän aikana? Tarjoamme helposti toteutettavia vihjeitä aktiivisemman työympäristön luomiseen.


 

TOIMISTOTRENDIT OVAT MUUTTUNEET - OLETKO SINÄ?

Työskentelytapamme muuttuvat jatkuvasti. Siksi on tarpeellista miettiä uudelleen, millaiseksi haluamme suunnitella toimistoympäristömme, jotta se vastaisi nykypäivän tarpeita.


 

OLETKO AKTIIVINEN PÖYDÄN KÄYTTÄJÄ?

On kaksi eri asiaa joko istua korkeussäädettävän pöydän ääressä tai käyttää sitä aktiivisesti. Testaa, oletko riittävän aktiivinen pöydän käyttäjä työpäiväsi aikana.   

TIEDÄTKÖ MITÄ ERGONOMIA ON?

Ergonomia on osa päivittäistä elämää ja silti monen meistä on vaikea vastata kysymykseen, kun ergonomiaa pyydetään selittämään. 

MITÄ HYÖTYÄ SIITÄ ON SINULLE?

Useilla ihmisillä on työpaikallaan korkeussäädettävä pöytä, mutta he eivät käytä sitä. Tämä infograafi auttaa irrottautumaan tuolista.


TIESITKÖ...?

Seistessämme kehollemme tapahtuu useita positiivisia asioita. Katso infograafista esimerkkiä ja nouse useammin ylös työpäivän aikana.


6 ASKELTA TERVEELLISEMPÄÄN ELÄMÄNTAPAAN

Istuminen ei ole terveellistä, mutta työskentelytapoja voi muuttaa. Tutustu infograafin kuuteen esimerkkiin, joiden avulla saat lisää liikettä työpäivääsi.
 

NOUSE YLÖS TERVEYTESI VUOKSI

Tiedätkö, mitä myönteisiä vaikutuksia on istumisen vähentämisellä? Katso inspiraatiota aktiivisempaan työpäivään tästä infograafista.

Arvomme
Valmistamme innovatiivisia karamoottorijärjestelmiä, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua.
DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
Vapaus suunnitella
Jos design on sinulle tärkeää, on DESKLINE sinulle täydellinen yhteistyökumppani.