select
 
This is HOMELINE 

TÄMÄ ON HOMELINE®

HOMELINE on LINAKin liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa modulaarisia karamoottoriratkaisuja, jotka on suunniteltu parantamaan kotikalusteiden mukavuutta ja ergonomiaa.

LINAK on tarjonnut markkinajohtajana jo yli 30 vuoden ajan karamoottorijärjestelmiä, jotka auttavat lisäämään ihmisten hyvinvointia. Tätä kokemusta ja tietämystä käytämme nyt parantamaan kalusteiden mukavuutta ensisijaisesti kotisängyissä.

Me työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa muuntaaksemme uudet ideat tyylikkäiksi ratkaisuiksi, jotka tuovat lisäarvoa tuotteiden käyttäjille. Tuloksena on voimakas, luotettava ja hiljainen karamoottoriratkaisu, joka on pienikokoinen ja sopii hyvin kalusteen muotoiluun. Tuotteen käyttöominaisuuksien parantaminen on tärkeää, jotta voimme antaa asiakkaillemme kilpailuetua. Esimerkiksi LINAK Bluetooth® -ohjaus ei ole vain langaton ohjaus. Se tarjoaa asiakkaille yksilöllisen säädön.

LINAK haluaa tarjota myös inspiraatiota ylläpitämällä Design Meets Movement -sivustoa, jolla esitellään luovien ja innovatiivisten suunnittelijoiden suunnittelemia säädettäviä kalusteita.

Edellä mainituista syistä HOMELINE-yksiköllä on sänkyvalmistajien keskuudessa luotettava maine laatutuotteiden toimittajana kaikilla päämarkkina-alueilla.

Ja lopuksi: HOMELINE tarjoaa kokonaisratkaisuja – karamoottoreita, ohjausyksiköitä, ohjaimia ja paljon valinnaisia ominaisuuksia, kuten älypuhelimen ohjaussovellus, sängynalusvalo ja USB-pistokkeet. Kaikki saa kerralla samasta paikasta.

Lisätietoja LINAK-konsernista linkistä www.linak.fi/Yleista.
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
HOMELINE-sovellukset
Katso esimerkkejä HOMELINE-sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Voit olla varma
Laatu ja luotettavuus ovat etusijalla LINAK HOMELINE® -divisioonassa. Voit olla varma..
Silmää designille
Design on hyvin tärkeässä asemassa sänkyjen valmistuksessa. LINAK HOMELINE®..