select
 
HOMELINE actuator systems

JÄRJESTELMÄT KOTISÄNKYJEN SÄÄTÖÖN

KARAMOOTTORIJÄRJESTELMÄT KOTISÄNKYJEN SÄÄTÖÖN

Kaikkia sänkyjä voi muuttaa paremmiksi. Sekä joustinpatjasänkyjä, sälepohjasänkyjä ja myös lepotuoleja voi parantaa miellyttävällä sähköisellä säädöllä. LINAK suunnittelee ja myy kokonaisia modulaarisia karamoottorijärjestelmiä, jotka sopivat mutkattomasti kodin sänkyihin. 

ERILAISET JÄRJESTELMÄT ERI TARPEISIIN

Valikoimassa on tehokkaita yhden karamoottorin järjestelmiä ja älykkäitä kahden karamoottorin järjestelmiä kodin sänkyihin. Kummankin tyyppiset järjestelmät ovat nostoteholtaan erinomaisia, ja tämän ansiosta patjan valinnassa voidaan olla hyvin joustavia.

Yhden karamoottorin järjestelmään kuuluu tyypillisesti kaksi sänkyä liikuttavaa yksittäistä karamoottoria, ohjausyksikkö ja käsiohjain sekä mahdolliset lisävarusteet. 

Kahden karamoottorin järjestelmä on yksi yksikkö, johon on integroitu kaksi moottoria säätöön ja ohjausyksikön toimintoihin. Liitä vain käsiohjain ja lisävarusteet (valinnaiset).

Low standby power
Ympäristön huomioiminen
Ihmiset ajattelevat kasvavassa määrin ympäristöä. LINAK hyödyntää ZERO™-teknologiaa, jonka ansiosta valmiustilan virrankulutus on vain 0,1W. 

CBH-ohjausyksiköissä sekä ulkoisella virtalähteellä varustetuissa TWINDRIVE®-moottoreissamme on vakiona alhainen virrankulutus valmiustilassa. ZERO-symboli kertoo tuotteen alhaisesta valmiustilan virrankulutuksesta.


Maintenance-free products
Huoltovapaat tuotteet
Johtavalta brändiltämme voit odottaa laatua jokaisessa yksityiskohdassa. Jokainen karamoottoriyksikkö käy läpi täydellisen toiminnallisen testauksen. 

Uudet tuotteet testataan aina kattavalla joukolla testejä. Sen ansiosta karamoottorijärjestelmiämme ei käytännössä tarvitse lainkaan huoltaa asennuksen jälkeen.


Maximum free space
Maksimoitu tilansäästö
LINAK-moottorijärjestelmä on mukavasti piilossa sängyn alla. Järjestelmä sulautuu sängyn rakenteeseen, ja se on suunniteltu niin, että sängyn alle jää mahdollisimman paljon tilaa siivousta ja tavaroiden säilytystä ajatellen.
Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Mikä on sänkymoottori
Sänkymoottori on ainutlaatuinen integroitu järjestelmä..
HOMELINE-sovellukset
Katso esimerkkejä HOMELINE-sovelluksista.
Voit olla varma
Laatu ja luotettavuus ovat etusijalla LINAK HOMELINE® -divisioonassa. Voit olla varma..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?