select
 

KAHDEN KARAMOOTTORIN järjestelmät

KAHDEN KARAMOOTTORIN JÄRJESTELMÄT KOTISÄNKYIHIN

Maximum free space
LINAK TWINDRIVE® on “all in one”-yksikkö – kaksi karamoottoria yhdessä tuotteessa, jossa on integroitu ohjausyksikkö. Moottori on erittäin helppo sulauttaa sängyn rakenteeseen ilman, että se vaikuttaa sängyn muotoiluun.

TWINDRIVE-järjestelmä on hiljainen ja mitoiltaan pienikokoinen, minkä ansiosta sängyn alle jää enemmän tilaa.

TD ELI TWINDRIVE

LINAK-sänkymoottorit alkavat kaikki lyhenteellä TD. Moottorin valinnan perusteena on yleensä tuotteen suunnitteluun sopiva järjestelmä.
  • TD32 on kehitetty erityisesti joustinpatjasänkyihin, joissa patjan taivuttamiseen tarvitaan suurta voimaa. Kanavat hierontamoottoreille ovat mukana vakiona.

  • TD33 mahdollistaa erilaisten lisävarusteiden ja lisä/ulkoisten karamoottorien käytön, esimerkkinä niskan asennon säätö.

  • TD4 Standard ja TD4 Advanced sopivat erinomaisesti sänkymalleihin, joissa on kevyet patjat ja keskisuuri voimantarve. Käsiohjaimet toimivat langattomasti ja valittavana on myös app-sovellus. TD4:ssa on muisti, joka mahdollistaa lisätoimintoja.

Plug & Play systems
Plug & Play -järjestelmät
LINAK-järjestelmissä kaikki osat toimivat Plug & Play -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että TD-moottorit ovat yhteensopivia kaikkien kotisänkyihin sopivien ohjausyksiköiden kanssa, ja näin suunnitteluun tarjoutuu enemmän valinnanvapautta.
Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
Mikä on ohjain
Ohjain on laite, jota käytetään LINAKin karamoottorijärjestelmien liikkeiden..
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
HOMELINE-sovellukset
Katso esimerkkejä HOMELINE-sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?