select
 
This is MEDLINE & CARELINE 

TÄMÄ ON MEDLINE® & CARELINE®

MEDLINE & CARELINE -divisioona tarjoaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja, jotka on suunniteltu parantamaan sekä potilaiden että hoitohenkilökunnan elämää sairaaloissa, hoitokodeissa, hoitolaitoksissa ja yksityiskodeissa.

Me keskitymme liikkeen ja sen ohjauksen innovointiin ja kehittämiseen tarkoituksena parantaa sairaala- ja terveydenhuoltolaitteita, jotta ne pystyvät vastaamaan alaa kohtaaviin suuriin haasteisiin.
 
LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonassa me seuraamme tarkasti alan globaaleja trendejä ja kehitystä. Laaja tietämyksemme ja näkemyksemme ovat perusta tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa kehittäessämme innovatiivisia ratkaisuja, jotka perustuvat sähköisiin lineaarisiin karamoottorijärjestelmiin. 
 
90-luvun alusta alkaen MEDLINE & CARELINE -divisioona on ollut maailmanlaajuisten markkinoiden johtava huippujärjestelmien toimittaja. Me autamme asiakkaitamme pysymään dynaamisilla markkinoilla muiden edellä parantamalla jatkuvasti heidän sovelluksiaan, ja vastaamalla alan haasteisiin. 
 
LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioona on erillinen strateginen liiketoiminta-yksikkö. Olemme edustettuina LINAKin tytäryhtiöiden ja palveluorganisaatioiden kautta kaikilla suurilla markkina-alueilla varmistaaksemme, että kaikki paikalliset lääketieteen alan turvallisuusmääräykset täyttyvät, ja voidaksemme tarjota parasta mahdollista palvelua. 
 
Lisätietoja saadaksesi klikkaa linkistä MEDLINE & CARELINE -ratkaisut.

Lisätietoja LINAK-konsernista löydät linkistä www.linak.fi/Yleista.

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..