select
 
Care For Tomorrow Today

OLETKO VALMIS VASTAAMAAN TERVEYDENHUOLLON TULEVAISUUDEN HAASTEISIIN?

Hoidettavien ihmisten lukumäärä kasvaa, mutta hoitohenkilökunnan määrä ei kasva samassa suhteessa. Sitä varten tarvitaan pikaisesti älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla voidaan tehostaa työnkulkua ja lisätä potilaiden mukavuutta ja turvallisuutta. Siksi ”Huomisen hoitoa tänään” on tullut ajattelutavaksemme, jota sovellamme toiminnassamme.

Uskomme, että on tärkeää ajatella eteenpäin, koska vain niin tekemällä voimme tarjota maailmalle kehittyneitä ergonomisia ratkaisuja, joilla on todella merkitystä – ja toivomme sinun liittyvän mukaan matkaan.

Kannustamme sinua yhdistämään taitosi älykkäiden hoitoalan ratkaisujemme kanssa ja viemään tärkeät tuotteet kuten hoitosängyt, pyörätuolit, potilasnostimet ja tutkimuspöydät seuraavalle tasolle. Sekä potilaiden, hoitohenkilökunnan että koko yhteiskunnan hyväksi.

Toisin sanoen: Meidän tulee huolehtia huomisen hoidosta tänään.

“Intelligent care solutions like the intelligent bed do not mean we visit the user any less. What the technological advances do is enable us to place the visits when our help is of most value to the user. It means a lot to the user and the relatives – and to us.”

Carer Henriette Petersen
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?