select
 
MEDLINE & CARELINE systems

CO-Link™

CO-Link™ – LISÄÄ KANAVIA, TEHOA JA VAIHTOEHTOJA

Kaksi ohjausyksikköä ja vain yksi käsiohjain
Joskus on tarvetta useammalle kuin neljälle kanavalle, jotka karamoottorijärjestelmä sisältää. Pitkälle kehitettyihin terveydenhuollon sovelluksiin, kuten erikoissängyt ja erilaiset hoitotuolit ja -pöydät, tarvitaan enemmän kanavia useammille karamoottoreille tai muille toiminnoille. Tähän tarkoitukseen sopii yhdessä LINAK CO61 -ohjausyksikön käytettäväksi CO-Link. 

 - Jopa kahdeksan karamoottoriliitäntää ja enemmän tehoa (2 x 200 W)
 - Yksinkertainen asennus kaapeleilla ja räätälöidyt ohjelmistot
 - Sujuva logistiikka jo käytössä olevien tuotteiden avulla

CO-Link ei ole tuote. Se on LINAKin kehittämä konsepti ja tarkoitettu vastaamaan säädettäviä terveydenhuollon erikoissovelluksia valmistavien asiakkaidemme tarpeisiin. Nämä sovellukset vaativat yleensä enemmän kuin perinteiset nelikanavaiset ratkaisut.

Kahdeksan karamoottoria erikoissovelluksiin
CO-Linkin avulla voi luoda monipuolisia säätöjä terveydenhuollon erikoissovelluksiin. Sen lisäksi, että konsepti tarjoaa mahdollisuuden liittää ylimääräisen CO61-ohjausyksikön ja siten kaksinkertaistaa karamoottorien määrän, se myös lisää tehoa 200 W. Kaikkea ohjataan vain yhdellä ohjaimella.

Tilaa kaapeli ja lataa räätälöity ohjelmisto
LINAK on tehnyt helpoksi luoda CO-Linkin, jolloin uutta ja kallista järjestelmää ei tarvita. Tarvitaan vain kaksi CO61-ohjausyksikköä, jotka yhdistetään kaapelilla tavallisen LINAK-kytkentärasian kautta. Ohjausohjelmisto on räätälöity sovellukseen ja sen käyttöönotto on helppoa.

Rakenna ratkaisu käyttäen sitä, mitä sinulla jo on
On selvää, että erikoissänkyjä ja muita pitkälle kehitettyjä terveydenhuollon sovelluksia ei myydä yhtä paljon kuin esimerkiksi sairaalasänkyjä tai potilasnostimia. Juuri tästä syystä CO-Link™ perustuu LINAK-tuotteisiin, joita on jo varastossa. Samat karamoottorit, ohjausyksiköt ja ohjaimet käyvät hyvin. Tämä nopeuttaa logistiikkaa ja tuo lisää joustavuutta asiakkaiden muutoskyselyihin.

MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?