select
 

LINAKin oHJAUSYKSIKKÖSARJA

- Kaikki yhdessä ohjausyksikössä

LINAKin CO-ohjausyksikköperhe on monipuolinen. Lisäksi olemme parantaneet hygieniaominaisuuksia ja kaapelointia sekä kehittäneet kiinnitysratkaisun, joka lisää ohjausyksikön kiinnityssuunnan vaihtoehtoja. Vielä tärkeämpää on, että näiden ominaisuuksien yhdistelmä on LINAKin uusi vaatimustaso.

LINAK Control Box Series – All in One Box

Miksi sanomme "Yksi maailma – Yksi tuote"

Perustuen yli 30 vuoden kokemukseen, laaja-alaiseen osaamiseen ja tietämykseen LINAK asettaa uusia standardeja yhdistämällä useita uusia toimintoja ohjausyksikkösarjassa.

Maailmanlaajuisten hyväksyntien, paikallisten toimistojen ja huollon ansiosta LINAKin edustaja on aina lähettyvilläsi. Hakkurivirtalähde on vakiona kaikissa ohjausyksiköissä varmistaen, että ne toimivat terveydenhuollon sovelluksissa kaikkialla maailmassa. Lisäämällä vielä toinen ohjausyksikkö CO-Link™ -toiminnolla, yhdellä käsiohjaimella ohjattavien kanavien määrä kaksinkertaistuu ja tehon määrän kasvaa.


Ohjausyksiköt kestävät konepesua 
Hygienia on äärimmäisen tärkeää terveydenhuollon ympäristössä. Tämän vuoksi kaikki ohjausyksiköt ovat LINAKin IPX6 Washable DURA™ -standardin mukaisia, jolloin tuote on vesitiivis ja konepestävä. LINAKin tuotteiden korkean laadun ansiosta se on huomattavasti enemmän kuin nykyinen standardi edellyttää ja tarjoamme viiden vuoden takuun ohjausyksiköillemme.

Sopii kaikkialla
Kevyt ja kompakti rakenne ja innovatiivinen kaapelointi tarjoavat lukuisia asennusvaihtoehtoja. Kekseliään kiinnitysratkaisun avulla ohjausyksikön pystyy hetkessä asentamaan eri tavoin ja kaikkiin ohjausyksiköihin on tarvittaessa asennettavissa akkukäyttö.

Actuator mounting

Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?