select
Adjustable Hospital Beds

sairaalasängyt

karamoottorijärjestelmät sairaalasänkyihin

Sairaalassa on enemmän sänkyjä kuin siellä on lääkäreitä ja hoitajia. Tulevaisuudessa siellä tulee olemaan entistä vähemmän lääkäreitä ja hoitajia hoitamassa suurempaa potilasmäärää. Tämän skenaarion vuoksi on järkevää yrittää muuttaa sairaalasänkyä nykyistä aktiivisemmaksi ja tehokkaammaksi laitteeksi, joka auttaa säästämään aikaa ja resursseja.
 
Jos pystyt valmistamaan sairaalasängyn, joka vähentää hoitohenkilökunnan rutiinitehtäviin kuluvaa aikaa, on sinulla hyvät mahdollisuudet pysyä markkinoiden kärjessä tulevaisuudessa. Jos sairaalasänkysi samalla tekee hoidosta turvallisemman ja mukavamman potilaalle, ovat mahdollisuutesi vielä paremmat. Tulet varmasti onnistumaan, jos kaiken tämän lisäksi sairaalasänkysi pystyy ilmoittamaan, milloin se tarvitsee puhdistusta, huoltoa tai korjausta.
 
Innovaatio on avain tulevaisuuden markkinoille. Tämän vuoksi LINAK MEDLINE® & CARELINE® -divisioona on jo kehittänyt kaikki nämä ja monia muita ominaisuuksia OpenBus™ -järjestelmän karamoottoriratkaisuja varten. Jos sinulla on ideoita, kuinka parantaa sairaalasänkyäsi, auttavat meidän asiantuntevat insinöörimme mielellään toteuttamaan ideasi.
 

Globaali läsnäolo

Laajan tuotevalikoimamme monipuolisuuden ja yhteensopivuuden ansiosta MEDLINE & CARELINE –divisioona tarjoaa turvallisia ja luotettavia ratkaisuja, joissa on jopa 6 karamoottoria, ja jotka sopivat vaivattomasti sovellukseesi.
 
Korkealaatuiset sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorit ja niiden kokonaisjärjestelmät ovat olleet liiketoimintamme ydin yli 30 vuoden ajan. MEDLINE & CARELINE -tuoteryhmän karamoottoreiden, ohjausyksiköidenohjaimien ja lisävarusteiden jokainen komponentti on testattu huolellisesti, jotta voidaan varmistaa, että tuotteemme ylittävät reilusti alan standardit. Kun tarvitset myynnin jälkeistä tukea, on LINAK läsnä melkein kaikkialla maailmassa. 

Me tiedämme, että tarvitset turvallisia, luotettavia ja innovatiivisia karamoottoriratkaisuja. Jos tarvitset myös yhteistyökumppania, joka seuraa markkinoiden trendejä ja sairaalasektorin nopeasti muuttuvia haasteita kaikkialla maailmassa, ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonaan. We improve your life.Hospital Bed Systems

Esimerkki sairaalasängyn järjestelmästä
On monia tapoja yhdistää
optimaalinen järjestelmäratkaisu sairaalasänkyyn ja näin saada aikaan täydellinen liike. Lue lisää
sairaalasänkyjen järjestelmistä

Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?