select
Adjustable Nursing Home Beds

hoitosängyt

karamoottorijärjestelmät hoitosänkyihin

Useissa maissa väestön keski-ikä kasvaa nopeasti. Hoitokodit ovat samojen tehostamistoimien paineessa kuin muukin terveydenhuoltoala, koska niillä on yhä useampia asukkaita hoidettavanaan. Uudet käytännöt, kuten yhden päivän
aikana tehtävä toimenpide ja lyhytaikainen sairaalahoito, aiheuttavat sen, että
hoitokotien asukkaat tarvitsevat enemmän ja erilaista hoitoa kuin ennen. 

Hoitokodin sängystä on tultava enemmän monipuolisen sairaalasängyn kaltainen, jotta se täyttäisi tulevaisuuden tarpeet. Sähköinen säätö tarjoaa mukavuutta asukkaille, jotka viettävät pitkiä aikoja vuodelevossa. Se parantaa myös hoitajien ergonomiaa. Mutta miksipä ei vietäisi monipuolista toiminnallisuutta vieläkin pidemmälle?

Sängystä tulisi entistäkin hyödyllisempi hoitokodille, jos se pystyisi ilmoittamaan, kun asukas nousee siitä tai kastelee sen. Turvallisuusominaisuudet, kuten
hoitajan kutsu tai sängynalusvalo, herättävät varmasti kiinnostusta. Puhumattakaan automaattisesta huoltotarpeen seuraamisesta, joka varmistaa, että sänky pysyy huippukunnossa useita vuosia. Tervetullut ominaisuus hoitokoteihin, joiden täytyy pitää tarkkaa kirjaa investointiensa kustannustehokkuudesta.
 

Innovaatio syntyy yhteistyöstä

Terveydenhuoltoalaa kohtaavat vaativat haasteet kaipaavat innovaatioita ja uusia ideoita. Tämän vuoksi LINAK MEDLINE® & CARELINE® -divisioona on kehittänyt uusia ominaisuuksia hoitokodin sänkyihin OpenBus™-järjestelmän avulla.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoimamme sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorit, ohjausyksikötohjaimet ja lisävarusteet antavat vapauden ja mahdollisuuden toteuttaa melkein kaikki ideasi. Läpikotaisin testattu ja dokumentoitu laatumme takaa, että saat turvallisen ja luotettavan ratkaisun, joka sopii sovelluksiisi.

Jos sinulla on idea, joka voi parantaa sänkyäsi ja antaa sinulle kilpailuetua lievittämällä hoitokotien painetta tulevaisuudessa, ota yhteyttä LINAKiin. Kaikilla MEDLINE & CARELINE -ryhmän jäsenillä on laaja asiantuntemus tuotteista ja sovelluksista ja uskomme, että aidosti innovatiiviset ratkaisut syntyvät tiiviistä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.


Nursing Home Bed Systems

Esimerkki hoitosängyn järjestelmästä
On useita mahdollisuuksia yhdistää
optimaalinen järjestelmäratkaisu hoitosänkyihin, ja saada aikaan täydellinen liike. Lue lisää hoitosänkyjen järjestelmistä

Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?