select
Patient Lifts Actuator Systems

SÄHKÖKÄYTTÖISET Potilasnostimet

Turvallista potilaan käsittelyä potilasnostimiin tarkoitettujen  karamoottoriratkaisujen avulla

Liikuteltavat potilasnostimet ja sit-to-stand -nostimet helpottavat sekä hoitajien että potilaiden elämää, kun ne ovat turvallisia, luotettavia ja helppoja käyttää.
 
Tämän vuoksi kaikki potilasnostinten vakavasti otettavat valmistajat keskittyvät turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Valmistajan tulee tietenkin täyttää asetetut normit, mutta hyvän maineen saavuttamiseksi hoitajien ja potilaiden keskuudessa on suositeltavaa asettaa omat standardit vieläkin korkeammalle.
 
LINAK-karamoottoriratkaisut potilasnostimiin tarjoavat laajan valikoiman karamoottoreita nostoon ja nostimen jalkojen levitykseen sekä käsiohjaimia ja ohjausyksiköitä. Kaikki komponentit on testattu ja ne täyttävät LINAKin standardit ja normivaatimukset.
 
Monipuoliset toiminnot, kuten älykäs huoltotarpeen seuranta, yksinkertainen ja tarkka EN10535-standardin mukainen turvallinen noston säätö, pehmeä käynnistys ja pysäytys, akun lataustilan näyttö ja monet muut, saattavat hyvinkin antaa sinulle kilpailuetua tulevaisuudessa. 
 Ota yhteyttä LINAK MEDLINE® & CARELINE®-divisioonaan ja kerro ideasi, kuinka haluat parantaa potilasnostimia ja sit-to-stand-nostimia, niin yhdessä pääsemme parhaaseen ratkaisuun.

Turvallinen nosto ja potilaAN käsittely

Sairaalat ja hoitokodit kaikkialla maailmassa esittelevät turvallisen potilaskäsittelyn ja liikuttelun –ohjelmiaan, joiden mukaan hoitajien ei tule suorittaa nostoja. Syyt tähän ovat selviä. Selkävammat, jotka syntyvät potilaiden nostosta ja liikuttelusta, tekevät hoitajan ammatista yhden vaarallisimmista. Monet hoitajat kärsivät selkäkivuista ja muista vaivoista, ja monet heistä joutuvat jättämään työnsä vakavien vammojen takia.

Tämä saa kiinnittämään huomion liikuteltaviin potilasnostimiin ja sit-to-stand -nostimiin, jotka ovat yksi tehokkaimmista ja joustavimmista tavoista varmistaa potilaiden turvallinen nosto ja liikuttelu sairaaloissa, hoitokodeissa ja yksityiskodeissa. Liikuteltavalla potilasnostimella on sekä turvallista että helppoa nostaa potilas sängystä pyörätuoliin ja pyörätuolista wc:hen.
 
LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonalla on maailmanlaajuinen edustus ja tekniset valmiudet vastata korkeimpiin vaatimuksiin.

Lue lisää esitteestä JUMBO means safe patient handling.

Esimerkki potilasnostimen järjestelmästä
Tarvitsetpa sitten yksinkertaisen tai kehittyneen järjestelmän potilasnostimeesi, on meillä tarjota sopiva järjestelmä. Lue lisää potilasnostinten järjestelmistä

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?