select
Adjustable Homecare Beds

KOTIHOITOSÄNGYT

karamoottorijärjestelmät kotihoiTOsänkyihin

Useat maat kärsivät ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan puutteesta. Väestö ikääntyy nopeasti ympäri maailmaa, ja yhä useammat ihmiset kärsivät kroonisista elämäntapasairauksista. Tulevaisuudessa ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan tarve on entistä suurempi. Tämä saa huomion kiinnittymään kotihoidon välineisiin, jotka auttavat iäkkäitä ja liikuntakyvyttömiä henkilöitä olemaan omatoimisempia.
 
Sänky on sopiva aloituskohde, jos etsit innovatiivisia ideoita parantaaksesi ihmisten omatoimisuutta. Helposti ohjattavalla sähkökäyttöisellä karamoottoriratkaisulla varustettu kotihoitosänky auttaa sänkyyn menoa ja siitä nousemista ja tekee siitä aiempaa turvallisempaa. Lisäksi se tekee sängyssä oleskelusta mukavampaa. Ei ole kuitenkaan syytä lopettaa tähän. 

LINAK MEDLINE® & CARELINE® -divisioonan OpenBus™-karamoottoriratkaisu tarkoittaa käytännöllisesti katsoen innovatiivisen ajattelun ja uusien ideoiden loputonta potentiaalia, jota voidaan soveltaa kotihoitosänkyihin. Voit tarkkailla potilaan vointia internetin välityksellä. Voit rakentaa hätätoimintoja sänkyyn. Voit parantaa sängyn käyttäjän mukavuutta lisäämällä valosäätimen ja USB-liittimiä sänkyyn. OpenBus™ -ratkaisun tarjoamat mahdollisuudet ovat rajattomat.
 

Tutkikaamme mahdollisuuksia yhdessä

Me uskomme, että kotihoitosänkyjen markkinat kasvavat merkittävästi lähivuosina.
 
Ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonaan, jos haluat selvittää mahdollisuuksia. Kaikilla MEDLINE & CARELINE -ryhmän jäsenillä on laaja kokemus tuotteista ja sovelluksista ja he ovat valmiita antamaan kokemuksensa käyttöösi. Kun olet aikeissa parantaa olemassa olevaa kotihoitosänkyä tai suunnittelet astumista täysin uusille markkinoille, on ryhmämme valmis auttamaan sinua.
 
Laaja MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima sähkökäyttöisiä karamoottoreita, ohjausyksiköitänostopilareita ja ohjaimia tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Perusteellisesti testattu ja dokumentoitu laatumme takaa, että saat aina turvallisen ja luotettavan karamoottoriratkaisun sovellukseesi.

Homecare Bed Systems

Esimerkki kotihoitosängyn järjestelmästä
On useita mahdollisuuksia yhdistää
optimaalinen järjestelmäratkaisu kotihoitosänkyihin ja saada aikaan täydellinen liike. Lue lisää kotihoitosänkyjen järjestelmistä

Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?