select
Adjustable Couches

hoitoPÖYDÄT

PARANNA hoitopöytiEN ERGONOMIAA SÄHKÖISEN SÄÄDÖN AVULLA

Lisääntyneen potilasmäärän myötä täytyy hoitoalan etsiä uusia tapoja parantaa hoitajien, lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan työympäristöä. Selkäkivut ja muut vaivat ovat yleisiä terveysongelmia hoitajilla ja lääkäreillä. Tämän vuoksi on tärkeää kiinnittää huomiota ergonomian parantamiseen ja helposti toimiviin säätöihin tutkimus- ja hoitopöydissä.
 
Jos haluat lisätä turvallisen, luotettavan ja helposti ohjattavan säätöliikkeen tutkimus- tai hoitopöytään nykyisen markkina-aseman säilyttämiseksi, on MEDLINE® & CARELINE® -divisioona valmis auttamaan sinua sopivan ratkaisun löytämiseksi.
 
LINAKilla on yli 30 vuoden kokemus sairaala- ja terveydenhuoltoalan laitteissa käytettävien korkealaatuisten ja hyväksyttyjen sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen valmistuksesta. Tarvitsetpa sitten yksinkertaista ja luotettavaa sähkötoimista korkeussäätöratkaisua tai kehittynyttä innovatiivista karamoottorijärjestelmää, jossa on lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, kuten OpenBus™-tekniikka, on MEDLINE & CARELINE -divisioona sinua
varten.  
 
Ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonaan ja kerro meille mitä tarvitset pysyäksesi kehityksen kärjessä. Me uskomme, että parhaat ratkaisut syntyvät tiiviistä yhteistyöstä sinun ja meidän asiantuntevien insinööriemme välillä.

Linkki Tutkimus- ja hoitopöydät -esitteeseen


Couch Systems

Esimerkki hoitopöydän järjestelmästä
Riippumatta siitä, tarvitsetko hoitopöytääsi perusjärjestelmän tai kehittyneemmän räätälöidyn ratkaisun, on meillä sinulle sopiva järjestelmä. Lue lisää hoitopöytien järjestelmistä

Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?