select
Adjustable Treatment Chairs

toimenpidetuolit

karamoottorijärjestelmät toimenpidetuoleihin

Toimenpidetuoleja käytetään lukuisiin eri tarkoituksiin alkaen kampaamoista ja kauneussalongeista aina verenluovutukseen ja pienistä leikkauksista toipumiseen. Potilaan täytyy usein viettää tuolissa pitkä aika esimerkiksi dialyysihoidossa. Helppo asennon säätö tekee tuolista mukavamman potilaalle, mutta entäpä jos toimenpidetuoli pystyisi tarjoamaan myös turvallisemman hoitotoimenpiteen ja samalla säästämään henkilökunnan aikaa ja resursseja?
 
MEDLINE® & CARELINE® -divisioonan sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu yhdessä LINAK OpenBus™-teknologian kanssa tarjoaa lähes loputtoman määrän uusia tapoja lisätä toimenpidetuolien arvoa.
 
Lukuisten asennon säätöjen lisäksi OpenBus-karamoottorijärjestelmällä
voi lisätä lukuvalon ja matkapuhelimen tai iPodin latauksen tuomaan lisämukavuutta. On myös mahdollista lisätä laitteita, jotka parantavat hoitajien työoloja: sisäänrakennettu vaaka potilaan punnitsemiseksi, kosteusanturi- ja hoitajan kutsu -toiminnot. Huoltohenkilökunta saa helpommin yhteyden huoltotietoihin, kun kannettavan tietokoneen voi liittää suoraan tuoliin.
 
Nämä ovat vain muutamia LINAK OpenBus -karamoottoriratkaisun tarjoamia innovatiivisia etuja. Jos sinulla on idea, kuinka parantaa toimenpidetuoliasi ja saada kilpailuetua, ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonaan ja me autamme sinua löytämään täydellisen ratkaisun.

Linkki Toimenpidetuolit -esitteeseen


Treatment Chair Systems

Esimerkki toimenpidetuolin järjestelmästä
Riippumatta siitä, tarvitsetko toimenpide-tuoliisi perusjärjestelmän tai kehittyneen räätälöidyn ratkaisun, on meillä tarjota sopiva järjestelmä. Lue lisää toimenpidetuolien järjestelmistä

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?