select
Wheelchair Actuators

PYÖRÄTUOLIT

karamoottorit pyörätuoleihin

Nykypäivänä sekä liikuntarajoitteiset että iäkkäät ihmiset toivovat säilyttävänsä liikkuvan, mukavan ja itsenäisen elämäntyylin, vaikka heidän kävelykuntonsa olisi heikentynyt. Tämän vuoksi moottoroitujen monitoimisten pyörätuolien markkinat ovat kasvaneet tasaisesti maailman väestön ikääntyessä.

Pyörätuolin valmistajana sinun tulee kiinnittää huomiota sekä luotettavuuteen että käyttömukavuuteen pysyäksesi muiden edellä kilpailussa. Tarvitset tehokkaita, pieniä, hiljaisia ja vähäisellä virrankulutuksella toimivia sähkökäyttöisiä karamoottoreita suorittamaan pyörätuolin selkänojan, jalkatuen ja korkeuden hallittuja ja tarkkoja säätöjä. Juuri tämän saat LINAK MEDLINE® & CARELINE® -divisioonalta.

Me tarjoamme pieniä ja hiljaisia karamoottoreita, joiden asemointi säädetään varmatoimisilla hall-antureilla tai hall-potentiometreillä, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan liikkeen.
 
Ota yhteyttä LINAK MEDLINE & CARELINE -divisioonaan ja esitä tarpeesi ja toiveesi. Meillä on yli 30 vuoden kokemus karamoottoreiden toimittamisesta kehittyneisiin pyörätuoliratkaisuihin. Itse asiassa pyörätuolien karamoottorit on juuri se, mistä LINAK sai alkunsa.
 
 
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?