select
Systems for Hospital Beds

JÄRJESTELMÄT SAIRAALASÄNKYIHIN

valinnanvapautta ERILAISTEN JÄRJESTELMIEN välillä

LINAKin tuotevalikoiman ja sairaalasänkyjen välillä on täydellinen yhteensopivuus. Jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan LINAK on ollut innovatiivinen edelläkävijä hoiva-alalla. Miksi? – Me toimitamme järjestelmäratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita.
 
LINAK tarjoaa useita mahdollisuuksia yhdistää optimaalinen järjestelmäratkaisu sairaalasänkyihin ja luoda juuri haluttu liike. Asiakkaamme tarpeesta riippuen meiltä löytyy oikea tuotevalikoima, jossa on vaihtoehtoja sopivimman järjestelmän valintaan.
 

tyypillinen järjestelmä SAIRAALAsänkyihin

Tyypillinen järjestelmä sairaalasänkyyn koostuu ohjausyksiköstäkaramoottorista/nostopilarista ja ohjaimesta (käsiohjain/hoitajan paneeli).
 
Tarkempi määrittely riippuu yksilöllisistä tarpeista. Valinnan perusteena voi olla voimantarve, nopeus, äänitaso, kanavien määrä (karamoottorit), lisävarusteiden määrä jne.

Valinnan helpottamiseksi annamme esimerkin tämän tuoteryhmän tyypillisestä järjestelmästä:

paljon enemmän kuin liike

Tämän järjestelmän arvo: Jo vuosien ajan turvallisuus ja ergonomia ovat
olleet äärimmäisen tärkeitä tekijöitä tällä alalla. Ja näin on vieläkin. Nykyään työnkulun optimointi, henkilökunnan ajansäästö ja lisääntynyt ajankäyttö potilaiden hoidossa ovat avain parempaan hyvinvointiin. LINAK-järjestelmät perustuvat näihin seikkoihin.
 
CB20-ohjausyksikössä on useita etuja tässä suhteessa. Muun muassa "First Failure Safe" -turvatoiminto, joka estää oikosulun aiheuttaman ylimääräisen liikkeen. Lisäksi OpenBus-järjestelmään on mahdollista liittää lisäarvoa tuovia ominaisuuksia kuten vaaka. Potilas voidaan punnita sängyssä vain nappia painamalla ja välttää raskas manuaalinen työ. 

Korkeat laatustandardimme ydintoiminnassamme, karamoottoreissa ja
nostopilareissa, parantavat käyttäjien elämänlaatua lisäämällä
ergonomiaa ja tarjoamalla luotettavan ja sulavan sängyn liikkeen.

 

Attendant Control OpenBus ACOM Flexible Patient Panel FPP Lifting Column BL1 CO61-ohjausyksikkö LA40-karamoottori Hand Control HB80 LA40-karamoottori
Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?