select
Systems for Nursing Home Beds

järjestelmät hoitosänkyihin

valinnanvapautta ERILAISTEN JÄRJESTELMIEN välillä

LINAKin tuotevalikoiman ja hoitosänkyjen välillä on täydellinen yhteensopivuus. Jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan LINAK on ollut innovatiivinen edelläkävijä hoiva-alalla. Miksi? – Me toimitamme järjestelmäratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. 
 
LINAK tarjoaa useita mahdollisuuksia yhdistää optimaalinen järjestelmäratkaisu sairaalasänkyihin ja luoda juuri haluttu liike. Asiakkaamme tarpeesta riippuen meiltä löytyy oikea tuotevalikoima, jossa on vaihtoehtoja sopivimman järjestelmän valintaan.
 

tyypillinen järjestelmä hoitosänkyihin

Tyypillinen järjestelmä hoitosänkyyn koostuu ohjausyksiköstä,
karamoottorista/nostopilarista ja ohjaimesta (käsiohjain/hoitajan paneeli).
 
Tarkempi määrittely riippuu yksilöllisistä tarpeista. Valinnan perusteena voi olla voimantarve, nopeus, äänitaso, kanavien määrä (karamoottorit), lisälaitteiden määrä jne.
 
Valinnan helpottamiseksi annamme esimerkin tämän tuoteryhmän tyypillisestä järjestelmästä:

paljon enemmän kuin liike

Tämän järjestelmän arvo: Jo vuosien ajan turvallisuus ja ergonomia ovat
olleet äärimmäisen tärkeitä tekijöitä tällä alalla. Ja näin on vieläkin. Nykyään työnkulun optimointi, henkilökunnan ajansäästö ja lisääntynyt ajankäyttö potilaiden hoidossa ovat avain parempaan hyvinvointiin. LINAK-järjestelmät perustuvat näihin seikkoihin. 
 
CB6S-ohjausyksikössä on monia etuja tässä suhteessa. Muun muassa "First Failure Safe" -turvatoiminto, joka estää oikosulun aiheuttaman ylimääräisen liikkeen. Lisäksi OpenBus-järjestelmään on mahdollista liittää lisäarvoa tuovia ominaisuuksia, kuten liikuteltava potilaan paneeli ja ohjaimen helppo saatavuus.

Korkeat laatustandardimme ydintoiminnassamme, karamoottoreissa ja nostopilareissa, parantavat käyttäjien elämänlaatua lisäämällä ergonomiaa ja tarjoamalla luotettavan ja sulavan sängyn liikkeen.  
Flexible Patient Panel FPP Attendant Control OpenBus ACOM LA40-karamoottori LA40-karamoottori LA40-karamoottori CO41-ohjausyksikkö ACOM-ohjain
Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?