select
Systems for Patient Lifts

karamoottoriJärjes-
telmät potilasnostimiin

KARAMOOTTORIJÄRJESTELMÄT SÄHKÖKÄYTTÖISIIN POTILASNOSTIMIIN

Erityyppiset järjestelmät erilaisiin käyttötarkoituksiin! Tarvitsetpa potilasnostimeesi yksinkertaisen järjestelmän tai kehittyneen räätälöidyn ratkaisun, meillä on sinulle sopiva järjestelmä. 

Tyypillinen potilasnostin on rakennettu 3-5 päätuotteesta: nostava karamoottori suorittaa potilaan liikuttelun, leg spread-karamoottori varmistaa nostimen tasapainon, joskus kolmas karamoottori on asennettu ohjaamaan kantohihnaa, akkukäyttöinen ohjausyksikkö ohjaa liikettä ja ohjaimella annetaan komennot liikkeiden suorittamiseen. Tuotteiden tarkempi määrittely riippuu käyttökohteen asettamista vaatimuksista ja tuotteen designista.

Tyypillinen potilasnostin rakennetaan käyttäen yhtä tuotetta kustakin tuotekategoriasta. Valitsetpa minkä ratkaisun tahansa, tulet saamaan huippuluokan järjestelmän, joka parantaa käyttäjien elämänlaatua lisäämällä turvallisuutta ja tarjoamalla luotettavan, tasaisen ja hiljaisen liikkeen.Valitse LINAK kun tarvitset…

Yli vuosikymmenen ajan LINAK on toimittanut laadukkaita järjestelmiä potilasnostimiin. Järjestelmiä, jotka tunnetaan muun muassa luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Terveydenhuollon ammattilaiset pitävät myös järjestelmän käyttäjäystävällisyydestä. 
 
Valitessasi MEDLINE® & CARELINE® -hoitopöytäjärjestelmän, on useita mahdollisia tapoja toteuttaa optimaalinen ratkaisu. LINAK tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta useiden erilaisten vaihtoehtojen välillä. Vaatimuksistasi riippuen meillä on juuri oikea tuotevalikoima, joka tarjoaa vaihtoehtoja sopivimman järjestelmän valintaan.

Turvallisuus on avainasia LINAKille ja me otamme sen huomioon joka asiassa. Kaikissa ohjausyksikköissämme on varmistus, että ylikuormatilanteessa karamoottori lakkaa toimimasta, mikä tekee nostoista turvallisia. Nostavissa karamoottoreissamme on turvamutteri, joka varmistaa turvallisuuden myös silloin, kun karamoottori on kulunut.

Kaikki järjestelmämme on testattu ja hyväksytty. Se tekee postilasnostimesi hyväksynnän saamisesta helppoa. Valitsemalla LINAK-järjestelmän, täytät vaivatta EN10535-standardin asettamat vaatimukset.  

MEDLINE & CARELINE -ohjausyksiköt POTILASNOSTIMIIN

CBJ-Care on älykäs ratkaisu, joka mahdollistaa datatiedon tallennuksen ohjausyksikköön, josta voidaan nähdä, että potilasnostimet ovat jatkuvasti toimintavalmiina. Lisäksi CBJ-Care voi auttaa muistuttamaan huoltotarpeesta, tarjota tietoja akun tilasta ja siihen voi lisätä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. CBJ1 mahdollistaa kaksinopeuksisen toiminnan ja pehmeän nostomoottorin käynnistyksen ja pysäytyksen, mikä tekee potilaan nostosta miellyttävää. Kun tarvitaan perusohjausyksikön akku, jossa on alhaisen jännitteen varoitus, CBJ2 on hyvä ja luotettava valinta. Elegantti CBJ-Home tuo tyylikästä designia nostimeen ja myös lisäominaisuuksia, kuten helpon ja luotettavan maksimipainon säädön.

Kaikki ohjausyksiköt on varustettu sisäisellä tai ulkoisella laturilla, ja myös seinälaturin käyttö on mahdollista. Useita eri lisälaitteita ja vaihtoehtoja on saatavilla tarpeiden mukaan.

MEDLINE & CARELINE -karamoottorit potilasnostimiin

Karamoottoreita on saatava eri nostokapasiteetilla. LA31 ja LA43 sopivat raskaiden kuormien käsittelyyn, LA34 on tarkoitettu raskaammille kuormille, ja LA44 käy kaikkein raskaimpien kuormien käsittelyyn. Kaikki karamoottorit ovat hyviä valintoja potilaiden nostamiseen ja kehitetty juuri tähän tarkoitukseen. 
 
Jalkaosan levitykseen tai nostoliinan ohjaukseen suosittelemme pientä ja kompaktia LA23-karamoottoria tai erittäin hiljaista LA31-moottoria, hyvin mitoitettua LA28-moottoria tai pienikokoista LA12-karamoottoria riippuen design-toiveista ja potilasnostimen rakenteesta. 

MEDLINE & CARELINE -KÄSIOHJAIMET POTILASNOSTIMIIN

Etsitpä sitten yksinkertaista ylös/alas-ohjainta tai kehittynyttä ohjainta akun tilan, huollontarpeen tai ylikuormituksen näytöllä, löydät etsimäsi MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoimasta. Uusimmat käsiohjaimemme ovat HB70 ja HB80. HB80 on ergonomisesti muotoiltu ja siihen saa valinnaisena magneetin tai kiinnityskoukun. HD80 JUMBO -käsiohjain on saatavana patterin tilan, huollon tarpeen ja ylikuormituksen näytöllä varustettuna CBJ-Care -ohjausyksikköön.

HB30-käsiohjain on uuden muotoilun ansiosta miellyttävämpi käyttää ja sopii hyvin yhden käden käyttöön. Siinä on vaihdettava johto ja taustan luistamaton pinnoite antaa paremman pidon ja käyttötuntuman.

AKKURATKAISUT

Voit valita potilasnostimeen akkuratkaisun seuraavista vaihtoehdoista: BAJ1, BAJL Li-ion -akkupaketti peruskapasiteetilla ja BAJL Li-ion -akkupaketti tuplakapasiteetilla. BAJL Li-ion -akkupaketti on vihreä ratkaisu, joka perustuu Litium-ioni -teknologiaan ja tarjoaa pidemmän akun käyttöiän ja kevyemmän painon verrattuna lyijyakkuun.

Suurempi määrä nostoja latausta kohden parantaa suorituskykyä ja nostonopeus pysyy vakaana koko latausjakson ajan. BAJL Li-ion -akkupaketti on taaksepäin yhteensopiva.
Linear Actuator LA23 Hand Control HB80 Linear Actuator LA44 Control Box CBJ-Care Linear Actuator LA31 CARELINE
Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
Mikä on ohjain
Ohjain on laite, jota käytetään LINAKin karamoottorijärjestelmien liikkeiden..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?