select
Systems for Treatment Chairs

JÄRJESTELMÄT TOIMENPIDETUOLEIHIN

valinnanvapautta ERILAISTEN JÄRJESTELMIEN välillä

Erityyppiset järjestelmät erilaisiin käyttötarkoituksiin! Tarvitsetpa toimenpidetuoliisi yksinkertaisen järjestelmän tai kehittyneen räätälöidyn ratkaisun,  on meillä sinulle sopiva järjestelmä. Liikkeen ja lisävarusteiden lisääminen tuoliin ei paranna vain potilaan oloa, vaan se auttaa myös optimoimaan henkilökunnan työrutiinit. Tyypillinen toimenpidetuoli rakennetaan 3-6 päätuotteesta. Yksi tai useampi nostava karamoottori tai nostopilari suorittaa ylös-alas liikkeen ja varmistaa hoitohenkilökunnalle ergonomisesti oikeat työolosuhteet ja mukavan olon potilaalle. Selkänojan karamoottori antaa hyvän lepoasennon potilaalle ja joskus  moottoreita käytetään myös jalkatuen säätöön tai kallistustoimintoihin. Ohjausyksikkö ohjaa liikettä ja käsiohjaimella aktivoidaan liikkeet. Tuotteiden tarkempi määrittely riippuu käyttökohteen asettamista vaatimuksista ja design-ideoista.

Tyypillinen toimenpidetuoli rakennetaan käyttäen yhtä tuotetta kustakin tuotekategoriasta. Valitsetpa minkä ratkaisun tahansa, tulet saamaan huippuluokan järjestelmän, joka parantaa käyttäjien elämänlaatua lisäämällä ergonomiaa ja tarjoamalla luotettavan, tasaisen ja hiljaisen liikkeen toimenpidetuoliin.

Valitse LINAK kun tarvitset…

Kun valitset MEDLINE® & CARELINE® -järjestelmän, on monia mahdollisia tapoja toteuttaa optimaalinen järjestelmäratkaisu. LINAK tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta useiden erilaisten vaihtoehtojen välillä.  OpenBus-järjestelmämme lisää mahdollisuuksia tehdä juuri sinulle sopiva joustava ratkaisu. Toimenpidepöytään voi myös liittää lisäarvoa tuovia varusteita. Esimerkkeinä nykyisistä mahdollisista lisävarusteista ovat: vaaka, joka auttaa optimoimaan työrutiinit hoitokodeissa, hierontamoottori lisäämään mukavuutta, USB-virtalähde valoa varten, joka auttaa sekä hoitajaa että toimii potilaan lukuvalona. Vain mielikuvitus on rajana henkilökunnan ja potilaiden elämää helpottavien varusteiden lisäämiselle.

Vaatimuksistasi riippuen meillä on juuri oikea tuotevalikoima, joka tarjoaa vaihtoehtoja sopivimman järjestelmän valintaan. Järjestelmän, joka tunnetaan muun muassa luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Kaikki järjestelmämme on testattu ja hyväksytty. Se tekee toimenpidetuolin hyväksynnän saamisesta helppoa.

MEDLINE & CARELINE -ohjausyksiköt toimenpidetuolEIHIn

Me tarjoamme erilaisia ohjausyksikkövaihtoehtoja riippuen toiminnallisuuden ja lisävarusteiden tarpeesta. Ohjausyksiköissä olevaa ohjelmistoa on mahdollista räätälöidä tai voit valita standardiohjelman. OpenBus-ohjausyksiköt ovat erittäin turvallisia käyttää ja lisävaihtoehdot mahdollistavat datatiedon tallentamisen ohjausyksikköön, josta voidaan nähdä, että hoitopöydät ovat jatkuvasti toimintavalmiina.

Voit valita erilaisista OpenBus-ohjausyksiköistä mieleisesi sen mukaan mitä tarvitset. CB6S tarjoaa enimmillään 4-kanavaa ja CB16 5-kanavaa. Molemmat ratkaisut takaavat luotettavan liikkeen ja ovat turvallisia. CB20-ohjausyksikköön on mahdollista liittää 6 karamoottoria ja lisää ohjausyksiköitä ja lisävarusteita. Useita erilaisia lisävarusteita ja vaihtoehtoja on saatavana käyttötarpeen mukaan.

 
MEDLINE & CARELINE -KARAMOOTTORIT TOIMENPIDETUOLEIHIN

Nostopilarit, kuten BL1, ovat erinomainen ratkaisu tuoleihin selkeän designinsa ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta. Jalat ja kädet eivät voi jäädä vahingossa liikkuvien osien väliin, mikä lisää turvallisuutta. 

Karamoottoreita on saatavana eri nostokapasiteetilla. LA31 on hiljainen ja hyväksi todettu ratkaisu painaville kuormille, LA34 on tarkoitettu vielä painavimmille kuormille, ja LA44 sopii raskaimpien kuormien käsittelyyn. Kaikki karamoottorit ovat hyviä valintoja hoitopöytiin.  

Selkä- ja jalkatukiin suosittelemme erittäin hiljaista LA40-karamoottoria tai pientä ja kompaktia LA23-moottoria tai LA27-perusmalliamme riippuen nostovoiman tarpeesta ja toimenpidetuolin rakenteesta.

 
MEDLINE & CARELINE -ohjaimeT TOIMENPIDETUOLEIHIN

Tuolia voidaan ohjata käsiohjaimella tai ohjauspaneelilla. HB80 tai HB70 ovat kumpikin hyviä vaihtoehtoja. HB80 on ergonomisesti muotoiltu ja siihen saa valinnaisena magneetin tai kiinnityskoukun. ACK-paneeli voidaan integroida esim. kyynärnojaan.

Etsiessäsi vaihtoehtoista tapaa ohjata hoitopöytiä, suosittelemme FPP-ohjainta, joka on helposti sekä hoitajan että hoidettavan käytettävissä.  
Linear Actuator LA23 LA40-karamoottori CO61-ohjausyksikkö Lifting Column BL1 Hand Control HB80
Mikä on nostopilari
Nostopilari on sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori, joka on integroitu..
Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?