select
Systems for Bath Lifts

järjestelmät ALLASNOSTIMIIN

valinnanvapautta ERILAISTEN JÄRJESTELMIEN välillÄ

Erityyppiset järjestelmät erilaisiin käyttötarkoituksiin! Ergonomian optimointi ja nostoliikkeet kylpyhetkiin voidaan toteuttaa eri tavoin. Yksi vaihtoehto on amme, jota voidaan nostaa ja laskea, ja tällöin hoitajalla on parhaat ergonomiset olosuhteet. Toinen vaihtoehto, jolla helpottaa ammeeseen pääsyä, on lisätä ovi, joka aukeaa ja sulkeutuu sähköisesti, jolloin sairas tai iäkäs henkilö pääsee helposti ja turvallisesti kylpyammeeseen.

Potilaille ja liikuntakyvyttömille tai iäkkäille henkilöille, jotka tarvitsevat enemmän apua, on hyvä vaihtoehto tuoli, joka laskee heidät kylpyammeeseen tai uima-altaaseen. Nämä kaikki erilaiset allasnostimet vaativat erilaiset järjestelmät ja LINAKilla on ratkaisu niihin jokaiseen. 

On olemassa erityyppisiä toimintaperiaatteita mutta tyypillinen allasnostinjärjestelmä on rakennettu 3-6 päätuotteesta. Yksi tai useampi nostava karamoottori tai nostopilari suorittaa ylös-alas liikkeen ja varmistaa hoitohenkilökunnalle ergonomisesti oikeat työolosuhteet. Oven avaava karamoottori lisää potilaan turvallisuutta ja mukavuutta hänen siirtyessään ammeeseen ja sieltä pois. 

Kun kyseessä on tuoli, joka laskee potilaan ammeeseen tai kylpyaltaaseen, on karamoottorit asennettu nostamaan, kääntämään ja laskemaan potilas veteen. Ohjausyksikkö ohjaa liikkeitä ja käsiohjain aktivoi halutut liikkeet. Tuotteiden tarkempi määrittely riippuu käyttökohteestä ja sen asettamista vaatimuksista.

Allasnostimen toimintaperiaatteesta ja toiminnallisuudesta riippuen järjestelmä on tarkoitus rakentaa käyttäen yhtä tuotetta kustakin tuotekategoriasta. Valitsetpa minkä ratkaisun tahansa, tulet saamaan huippuluokan järjestelmän, joka parantaa käyttäjien elämänlaatua lisäämällä ergonomiaa ja tarjoamalla luotettavan, hallitun ja hiljaisen liikkeen.

VALITSE LINAK KUN TARVITSET…

Kun valitset MEDLINE® & CARELINE® -järjestelmän, on useita mahdollisia tapoja toteuttaa optimaalinen järjestelmäratkaisu. LINAK tarjoaa joustavuutta ja valinnanvapautta useiden erilaisten vaihtoehtojen välillä. OpenBus-järjestelmämme lisää mahdollisuuksia tehdä juuri sinulle sopiva joustava ratkaisu. Haluttu liike voidaan määrittää ja toteuttaa karamoottoreidemme ja ohjelmistojemme antaman paikkatiedon avulla.

Vaatimuksistasi riippuen meillä on juuri oikea tuotevalikoima, joka tarjoaa vaihtoehtoja sopivimman järjestelmän valintaan. Järjestelmän, joka tunnetaan muun muassa luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan. Kaikki järjestelmämme on testattu ja hyväksytty. Se tekee allasnostimen hyväksynnän saamisesta helppoa.

OHJAUSYKSIKÖT allasnostimiiN

Tarjoamme erilaisia ohjausyksikkövaihtoehtoja riippuen toiminnallisuuden ja lisävarusteiden tarpeesta. Ohjausyksiköissä olevaa ohjelmistoa on mahdollista räätälöidä tai voit valita standardiohjelman. OpenBus-ohjausyksiköt ovat erittäin turvallisia käyttää ja niiden avulla voi luoda useita erilaisia käyttökohteeseen sopivia liikevaihtoehtoja.

Voit valita erilaisista OpenBus-ohjausyksiköistä mieleisesi sen mukaan mitä tarvitset. CB6S tarjoaa enimmillään 4-kanavaa ja CB16 5-kanavaa. Molemmat ratkaisut takaavat luotettavan liikkeen ja ovat turvallisia. CB20-ohjausyksikköön on mahdollista liittää 6 karamoottoria ja lisää ohjausyksiköitä.

CBJ1, CBJ2CBJ-Home tai CBJ-Care ovat hyviä vaihtoehtoja allaskäyttöön akunkeston ja käyttäjäystävällisyytensä ansiosta.

karamoottorit allasnostimiin

Karamoottoreita on saatavana eri nostokapasiteetilla. LA31 on hiljainen ja hyväksi todettu ratkaisu painaville kuormille, LA34 on tarkoitettu vielä painavimmille kuormille ja LA44 sopii raskaimpien kuormien käsittelyyn. Kaikki karamoottorimme ovat hyviä valintoja nostamaan ja laskemaan potilaita ammeisiin tai altaisiin (LA34).  

LA28 ja LA30 ovat kompakteja ratkaisuja, jotka on helppo integroida ammeeseen tai oven avaajaan. Nostopilarit, kuten BL1, ovat erinomaisia ratkaisuja ammeiden nostoon.

käsiohjaimet allasnostimiin

Ammeen tai kylpytuolin ohjaus voidaan suorittaa käsiohjaimella. HB80 ja HB70 ovat hyviä valintoja. HB80 on ergonomisesti muotoiltu ja sen suojausluokka on IPX6 Washable.
Hand Control HB80 Linear Actuator LA31 CARELINE Linear Actuator LA31 CARELINE
Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Mikä on ohjain
Ohjain on laite, jota käytetään LINAKin karamoottorijärjestelmien liikkeiden..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?