select
X-ray equipment

RÖNTGENLAITTEET

KARAMOOTTORIRATKAISUT RÖNTGENLAITTEISIIN

Nykyaikaisten sairaaloiden leikkaustoiminta kehittyy jatkuvasti. Henkilökunta pystyy tekemään yhä monimutkaisempia toimenpiteitä ja tukitoimintojen tulee seurata perässä. Radiologeille hoidon tehokkuutta parantavat voimakkaat ja kestävät laitteistot ovat ratkaisevan tärkeitä. Karamoottoriratkaisujen käyttö tarjoaa useita etuja:

- Tarkka työntö/veto -liike tehokkaiden karamoottoreiden avulla
- Terveydenhuollon laitteisiin hyväksytyt ratkaisut 
- Joustava kaapelointi
- Laaja tuotevalikoima ja vuosikymmenien kokemus

Moderneilta röntgenlaitteilta vaaditaan äärimmäistä tarkkuutta. Siihen tarvitaan riittävän voiman ja kehittyneen ohjausjärjestelmän yhdistelmä, jolla pystyy tekemään useita säätöjä samanaikaisesti. LINAK pyrkii vastaamaan nykyaikaisten röntgenlaitteistojen vaatimuksiin kehittämällä voimakkaita, luotettavasti toimivia karamoottoriratkaisuja.

Vaativampiin säätöihin tarvitaan enemmän voimaa
Jos röntgenlaitteistossa on C-varsi tai se koostuu säädettävästä pöydästä ja kattoon asennettavasta röntgenlaitteesta, on tarkka asemointi välttämätöntä. Samoin joustavuus ja nopeus. Tämän kaiken varmistamiseksi tarvitaan juuri oikeanlaiset nostopilarit ja räätälöity ohjelmisto, jotka täydentävät tehokkaan ja luotettavan LINAK-ratkaisun.

Kestävät ja lääketieteellisesti hyväksytyt ratkaisut
LINAK-karamoottorijärjestelmän jokainen osa testataan huolellisesti ennen kuin se pääsee markkinoille. Kaikki tuotteet täyttävät kansainvälisten lääketieteellisten standardien vaatimukset ja tämä auttaa varmistamaan asiakkaiden sovellusten pitkän käyttöiän. Lisäksi ylimääräiset huollot jäävät tarpeettomiksi. Joustava kaapelointi ja helposti puhdistettavat tuotteet auttavat pitämään hygieniatason korkeana. 

Hyödynnä LINAKin laaja tuotevalikoima ja vuosikymmenien kokemus
Yli 30 vuoden ajan LINAK on kehittänyt ja valmistanut sähköisiä lineaarisia karamoottoreita erilaisiin terveydenhuollon sovelluksiin. Tuotevalikoimamme on erittäin kattava ja olemme valmiit jakamaan tietämystämme ja paikallisten markkinoiden tuntemusta, joka perustuu edustukseemme 35 maassa. 

Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Terveydenhuollon haaste
Kuinka hoitaa useampia potilaita vähemmillä käsipareilla?
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?