select
Operating tables and surgery chairs

LEIKKAUSPÖYDÄT JA TOIMENPIDETUOLIT 

KARAMOOTTORIRATKAISUT LEIKKAUSPÖYTIIN JA TOIMENPIDETUOLEIHIN

Kirurgia ja muut lääketieteeteen alat kehittyvät jatkuvasti, ja terveydenhuollon ammattilaiset kaikkialla maailmassa tarvitsevat sairaaloihin säädettäviä laitteita, jotka ovat entistä vahvempia, tarkempia, nopeampia ja helpommin ohjattavia. Tämä luonnollisesti lisää liikkeen ohjauksen vaatimuksia. Käyttämällä sopivia karamoottoriratkaisuja saa seuraavia etuja:

- Kehittyneet muistiasetukset helpottamaan paikannusta
- Joustava kaapelointi, optimaalinen muotoilu ja helppo puhdistus
- Kompakti rakenne parantaa työskentelyasentoja

Työskentelivätpä terveydenhuollon ammattilaiset sitten kiinteän leikkauspöydän ääressä leikkaussalissa tai liikuteltavan kirurgin tuolin ääressä, vaatii optimaalinen työtulos optimaalista ergonomiaa. Lisäteho raskaiden potilaiden siirtelyssä on yhtä tärkeää kuin oikeat liikeradat, jotta voidaan varmistaa sekä kirurgin hyvä työskentelyasento että potilaiden mukavuus.  

Vakaa muotoilu ja muistipaikkojen avulla helposti tehtävä asemointi
LINAK-karamoottorit on suunniteltu kannattamaan raskaita kuormia. Nostopilareillamme on suuri vääntökestävyys ja ne ovat hyvin luotettavia, koska ne testataan perusteellisesti kansainvälisten lääketieteellisten standardien vaatimusten mukaisesti. LINAK-ohjausyksiköt ovat tehty luomaan monimutkaisia liikeratoja ja tarjoamaan useita muistipaikkavaihtoehtoja nopeuttamaan ja helpottamaan säätöä. 

Joustava muotoilu ja useita vaihtoehtoja
Olipa kyseessä sitten muutaman karamoottorin yksinkertainen järjestelmä tai useiden liikkeiden karamoottorijärjestelmä leikkauspöydän vaativiin toimintoihin, LINAK-tuotevalikoima sisältää kaiken. LINAK CO-Link ™ -tekniikan avulla voi esimerkiksi kaksinkertaistaa karamoottoreiden lukumäärän ja ohjausyksikköihimme kuuluu joustava kaapelointi, joka auttaa ylläpitämään korkeaa turvallisuustasoa.

Optimaaliset työasennot kompaktilla muotoilulla
Yli 30 vuoden ajan LINAK on suunnitellut karamoottoreita terveydenhuollon sovelluksiin, ja olemme jatkuvasti optimoineet tuotteidemme muotoilua. Kompakti tuote parantaa ergonomiaa, ja kirurgi ja muu terveydenhoidon henkilökunta pystyy sijoittamaan jokaisen potilaan tarkasti oikeaan kohtaan, jolloin työskentely sujuu tehokkaasti.
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Täydellinen liike
Karamoottorijärjestelmä on tärkeä osa sovellustasi, ja me olemme täysin..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?