select

TECHLINE-asiakasrEFERENSSIT

On tärkeää, että sovelluksen pieninkin komponentti kestää raskaan teollisuuden arkipäivään kuuluvat vaativat olosuhteet. Erilaisia rasituksia on paljon, ja laitteistojen jokaisen osan on selvittävä niistä. Komponenttien on kestettävä esimerkiksi äärilämpötiloja, lämpötilojen suuria muutoksia, likaa ja tärinää.

Laatuongelmat ja kunnossapidosta ja odottamattomista tuotantokatkoksista aiheutuvat kustannukset estävät usein täyden tuotantotehon saavuttamisen. TECHLINE-karamoottorijärjestelmillä voidaan kuitenkin rakentaa korkealaatuisia ja huoltovapaita ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään keskeytysten määrää ja kestoa.

LINAKin komponentit ovat luotettavia ja ne on testattu vaativissa olosuhteissa. Tiiviin yhteistyön ja toimivan asiakaskumppanuuden ansiosta ratkaisumme ovat yksinkertaisia ja älykkäitä, ja ne mahdollistavat paremman toiminnallisuuden ja tarjoavat lisäksi ainutlaatuisia etuja erilaisiin järjestelmiin. Esimerkiksi edistyksellisen IC-ratkaisun käyttö mahdollistaa leikkuupuimurissa tarkat säädöt ja lannoitelevittimessä tarkan annostelun pellolle.

Tällä sivustolla voit lukea, kuinka Miedema säästää paljon aikaa sähkötoimisten säätöjen avulla ja miten karamoottorit parantavat New Hollandin leikkuupuimureiden tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja käyttömukavuutta.

Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.
Strongest in Finland