select
 

Move on - Go Electric!

hydrauliJÄRJESTELMIEN KORVAAMINEN SÄHKÖISILLÄ KARAMOOTTOREILLA

LINAK on valmistanut sähkökäyttöisiä karamoottoreita jo yli 30 vuoden ajan. Uskomme, että sähkötoimisilla karamoottoriratkaisuilla pystyy korvaamaan hydraulijärjestelmiä useiden eri alojen sovelluksissa, esimerkkeinä teollisuusautomaatio, aurinkopaneelijärjestelmät ja tuulienergia. Karamoottorit soveltuvat hyvin myös vaativien olosuhteiden käyttökohteisiin kuten maatalouskoneet, kuorma-autot ja maanrakennuskoneet. Lyhyesti sanottuna: karamoottoriratkaisut auttavat tekemään tuotteestasi paremman ja siten edistämään liiketoimintaa.

SÄHKÖISEN VAIHTOEHDON ETUJA:

  • Luotettava, turvallinen ja tarkka liike
  • Kustannustehokas ja helposti asennettava ratkaisu, ei huollon tarvetta
  • Helppo ohjattavuus ja älykkäitä sisäänrakennettuja ominaisuuksia
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu – ei nesteitä tai vuotoja ja alhainen energiankulutus
  • Mahdollisuus akkukäyttöön

tai lue lisää siitä, miten voimme auttaa parantamaan tuotettasi. Esimerkkejä sovelluksista, joissa sähköisestä liikkeestä on huomattavaa apua:

MIEDEMA SIIRTYI KÄYTTÄMÄÄN LINAKIN KARAMOOTTOREITA

Hollantilainen maatalouskoneiden valmistaja Miedema tarjoaa kattavan valikoiman perunanviljelyyn tarkoitettuja koneita alkaen maanparannuksesta ja istutuksesta sadon puhdistamiseen, säilyttämiseen ja lajitteluun.

“Yritämme korvata hydrauliikan sähköllä aina kun se on mahdollista. Sähkökäyttöiset karamoottorit eivät aiheuta vuoto-ongelmia, ja niiden kunnossapitokin on paljon yksinkertaisempaa.” toteaa Christiaan Poot.

Lue koko tarina tästä.


Move On - Go Electric!

Move On - Go Electric!

Lue lisää eduista, joita karamoottoriratkaisut tarjoavat verrattuna hydraulisiin järjestelmiin.

Online Magazine | PDF