select
Solutions for Agricultural Machinery

MAATALOUSKONEET

MAATALOUSKONEET - tarkkaa työTÄ VAIKEissa olosuhteissa

Maanviljely on raskasta työtä ja maatalouskoneiden täytyy usein toimia äärimmäisissä ja vaikeissa olosuhteissa. Maatalouskoneissa käytettävien karamoottoriratkaisujen täytyy olla kovaa tekoa kestääkseen sekä säiden vaihteluja että töyssyjä ja lannoitteille altistumista.

Samanaikaisesti modernista maanviljelystä on tullut monella tapaa tarkkuustyötä. Karamoottoreiden täytyy olla riittävän herkkiä voidakseen kontrolloida hyvin tarkasti esimerkiksi lannoitteiden tai siementen oikeaa määrää ja levitystä.

Kaikki sähkökäyttöiset TECHLINE®-karamoottoriratkaisut täyttävät nämä molemmat vaatimukset. Meitä kiinnostaa se, kuinka voimme auttaa sinua kehittämään maataloussovelluksistasi vieläkin tuottavampia sekä mukavampia käyttää.

Ota hyöty irti sähkökäyttöisistä karamoottoreista

Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut tarjoavat useita mahdollisuuksia, kun tarvitaan vuorovaikutusta ohjausjärjestelmien kanssa. Ne sopivat ratkaisuksi myös väyläohjausta käytettäessä. Asennon paikkatieto on hyvin tarkka verrattuna perinteisiin hydrauliikkajärjestelmiin.

Kun tarvitset voimaa 10 000 Newtoniin asti, pystyy sähkökäyttöinen karamoottori samaan kuin hydrauliikkajärjestelmä. Karamoottoriratkaisu on helpompi asentaa, eikä se vaadi huoltoa pitkän käyttöikänsä aikana. Sähkökäyttöinen karamoottori eliminoi sovelluksessasi heikot kohdat, kuten letkut ja pumput. Lisäksi saat hyötyä vähäisestä energian kulutuksesta, eikä vahingollisten öljyvuotojen vaaraa ole olemassa.

Karamoottorit maataloudessa

TECHLINE-karamoottoriratkaisuja käytetään levittimissä säätämään lannoitteiden, hiekan, suolan jne. määrää. Ruiskutuslaitteissa karamoottorit ohjaavat suutinten korkeutta ja kulmaa. Hakkureissa niitä käytetään säätelemään puhallusputken suuaukon suuntaa. Heinäpaalaimissa karamoottorit ohjaavat paalien käärimistä. Lineaarisilla karamoottoreilla voi toteuttaa myös luukun aukaisun istutuskoneissa jne.

Sähkökäyttöisiä karamoottoreita käytetään myös parantamaan ergonomiaa ja käyttömukavuutta useissa sovelluksissa. Ohjauspyörän, istuinten ja ilmanvaihdon säädöt ovat niistä esimerkkejä.

KARAMOOTTORIT LEIKKUUPUIMUREIHIN

Actuator Solutions for Combine Harvesters
Leikkuupuimurit valmistetaan vaativissa olosuhteissa tehtävään raskaaseen työhön. TECHLINE-karamoottorit on tehty kestämään ja ne tarjoavat erinomaisen hallinnan ja luotettavan suorituskyvyn jopa 15 eri toiminnolle leikkuupuimurissa.

KARAMOOTTORIT TRAKTOREIHIN

Actuator Solutions for Tractors
Mukava ja ergonomisesti oikea työpiste tarkoittaa parempaa suoritusta ja työtyytyväisyyttä. Useat toiminnot traktorihytissä voidaan automatisoida ja niitä on helppo valvoa TECHLINE-karamoottoriratkaisun avulla.

KARAMOOTTORIT KYLVÖKONEISIIN

Actuator Solutions for Seeding Machines
Kylvötyö vaatii äärimmäisen tarkkaa huomiota. Tarkkuus, hallinta ja paikannus ovat avainsanoja. TECHLINE-karamoottorit ovat täydellinen ratkaisu kylvökoneisiin, sillä ne toimivat luotettavasti, eivätkä tarvitse huoltoa useisiin vuosiin vaativissakaan olosuhteissa.

KARAMOOTTORIT AJOSILPPUREIHIN

Actuator Solutions for Forage Harvesters
Ajosilppurit vaativat helppoa ja tehokasta säätöä toimiakseen optimaalisesti. TECHLINE-karamoottorit sopivat useisiin eri toimintoihin ajosilppureissa sekä tarjoavat kestäviä, luotettavia ja huoltovapaita ratkaisuja.
Ota yhteyttä LINAK TECHLINE -divisioonaan ja esitä tarpeesi ja ideasi. Tulet huomaamaan, kuinka kaikilla asiantuntijaryhmämme jäsenillä on syvällistä tietoa sovelluksista ja tuotteista. Me tiedämme, mitä tarvitaan innovatiivisen ratkaisun kehittämiseen maatalouskoneisiin.

 

Focus on mobile agriculture

MAATALOUSKONEET-ESITE

Esitteessä kerromme maatalouskoneisiin kehitetyistä hyödyllisistä ratkaisuista, joita LINAK on tarjonnut yli 25 vuoden ajan.

Online Magazine | PDF

 
TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.