select
Solar Tracking & Wind Energy Actuator Solutions

AURINKOENERGIA JA
TUULIVOIMA

ENERGIATEHOKKUUDEN PARANTAMINEN

Ilmaston lämpeneminen ja kasvihuonepäästöjen minimointi ovat saaneet huomion kiinnittymään uusiutuvien energiamuotojen parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen. Aurinko ja tuuli ovat vapaasti käytettävissä melkein kaikkialla maailmassa ja sähkökäyttöiset karamoottorit voivat auttaa parantamaan näiden kestävien energialähteiden hyödyntämistä ja tehokkuutta.
 
Auringon seuranta on varma tapa parantaa aurinkovoimaloiden tehokkuutta. Auringon liikkuessa taivaalla sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät varmistavat, että aurinkopaneelit automaattisesti seuraavat ja säilyttävät optimaalisen kulman aurinkoon nähden saadakseen parhaan hyödyn auringonsäteistä. 
 
Viime vuosina TECHLINE®-ryhmä on kiinnittänyt erityistä huomiota aurinkopaneelijärjestelmiin. LINAK-karamoottoreiden todistettu luotettavuus ja pitkä huoltovapaa käyttöikä jopa aärimmäisen hankalissa olosuhteissa tekevät sähkökäyttöisistä TECHLINE-karamoottoriratkaisuista erityisen sopivia tämän kaltaiseen sovellukseen. 
 
Joustavuus on avainsana sähkökäyttöisille TECHLINE-karamoottorijärjestelmille. Saat tarkan portaattoman paikkatiedon ohjausjärjestelmääsi - joko digitaalisena tai analogisena. Kun sähkövirtaa ei ole saatavilla, toimivat LINAK-karamoottorit tarvittaessa akuilla, myös manuaalikäyttö on mahdollista.

Aurinkopaneelijärjestelmien LISÄÄNTYNYT tehokkuus

Auringon seuraaminen päivän mittaan idästä länteen kasvattaa aurinkopaneelin tehokkuutta jopa 45%. Koska ylläpitokustannukset ovat lähes olemattomat, voit odottaa täyttä takaisinmaksua tekemistäsi investoinneista. 
 
Toimitettuamme jo vuosien ajan järjestelmiämme maatalouskoneiden ja raskaiden maanrakennuskoneiden valmistajille, tiedämme nyt, että karamoottoriratkaisumme kestävät vaivatta UV-säteilyä, kuumuuttaa, sadetta ja pölyä. Yksikään karamoottori ei lähde LINAKilta ilman kattavia testejä. 
 
TECHLINE tarjoaa kokonaisratkaisuja digitaalisella tai analogisella ohjauksella, joka voidaan integroida suoraan ohjausjärjestelmään. Lisäksi me kehitämme mielellämme räätälöidyn sovelluksen tiiviissä yhteistyössä sinun ja henkilökuntasi kanssa.

tuuliVOIMALOIDEN automaatio

Tuulivoima on toinen kestävä energiamuoto, joka hyötyy sähkökäyttöisistä TECHLINE-karamoottoriratkaisuista. LINAK-karamoottoreiden vahvasti todistettu luotettavuus on saanut tuulivoimalateollisuuden kiinnostuneeksi. 
 
Verrattuna hydrauliikkaratkaisuun, sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät tarjoavat painoltaan kevyen vaihtoehdon, helpon ohjauksen ja lisäksi ne vievät vähemmän tilaa konehuoneessa. TECHLINE on yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittänyt ratkaisuja huoltotilanteisiin, joissa erilaisia portteja ja luukkuja voidaan avata automaattisesti sekä hätävoitelujärjestelmä kytkeä käyttöön. Sähkökäyttöisiä karamoottoreita käytetään myös turvallisuussovelluksissa, kuten roottorin jarruissa, roottorin ja lapakulman lukituksessa sekä ilmanvaihto-järjestelmissä konehuoneessa ja muuntamossa. Ota yhteyttä LINAK TECHLINE -divisioonaan.

Lue lisää Focus on Wind Turbines- ja Solar Tracking focus folder -esitteistämme tai katso video solar tracking systems.

Linkki Aurinkopaneelit -sivustollemme

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi  
Karamoottoreiden tuotevalitsin

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?