select
Solutions for Marine Applications

VENE- ja laiva-TEOLLISUUDEN
SOVELLUKSET

VENE- ja laivaTEOLLISUUDEN sovellukset - RÄÄTÄLÖITYÄ luksusta

Monille huvipursi on synonyymi luksuselämälle. Olipa kyseessä sitten pieni moottorivene, suuri purjealus tai luksusjahti, odottaa omistaja jonkintasoista asiakaskohtaista räätälöintiä ja automatisoituja ominaisuuksia, jotta hänen veneensä erottuisi muista.
 
Veneen- ja laivanrakentajat arvostavat TECHLINE®-tuotevalikoiman monipuolisten sähkökäyttöisten karamoottoreiden sopivuutta sekä sisustussovelluksiin että ulkopuolisiin sovelluksiin, jotka vaativat voimaa ja kestävyyttä tuulta, vettä, suolaa ja aurinkoa vastaan.

VAHVISTA mainettasi

Hyteissä ja ohjaamossa TECHLINE-karamoottoreita käytetään tyypillisesti nostamaan  pöytiä ja säätämään tuoleja, näyttöjä, monitoreja ja taulutelevisioita. Tässä on vain muutama esimerkki sovelluksista, jotka voivat auttaa veneitäsi vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja vahvistamaan mainettasi entisestään veneenrakentajana ja suunnittelijana.
 
Jos sinulla on erityistarpeita tai ideoita siitä, kuinka sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut voivat saada aluksesi erottumaan muista, ota yhteyttä LINAK TECHLINE -divisioonaan. Meidän asiantuntijamme työskentelevät mielellään tiiviissä yhteistyössä sinun ja henkilökuntasi kanssa, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen karamoottoriratkaisu.
 
Tämä pätee myös aluksen ulkopuolisiin sovelluksiin, kuten nostosiltoihin,
ilmanvaihtojärjestelmiin, moottoriluukkuihin, taitettavaan mastoon, varastotilojen oviin jne. Sähkökäyttöiset karamoottorit ovat täydellinen ratkaisu lähes kaikkeen, mikä vaatii säätöä.
 
TECHLINE voi toimittaa plug and play -järjestelmiä, jotka on erittäin helppo asentaa, ja jotka koostuvat karamoottoreista, nostopilareista, ohjausyksiköistä, ohjaimista ja muista lisävarusteista.
 
Voit olla varma, että asiantuntevat asiakkaasi nauttivat sähkökäyttöisten
TECHLINE-karamoottoriratkaisujen tuomasta mukavuudesta. Lineaariset TECHLINE-karamoottorit on testattu perusteellisesti, niillä on pitkä käyttöikä, ne ovat luotettavia vaativissa olosuhteissa, eivätkä tarvitse huoltoa. Ja jos jokin menisi vikaan, LINAKilla on maailmanlaajuinen huoltopalveluverkosto yli 30 maassa.

Linkki Veneteollisuuden sovellukset -esitteeseen

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?