select
Food & Beverage Automation

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN AutomaAtio

HYGIEnian ja  ergonomian optimointiA

Ruoan turvallisuus on ehdoton ykkösasia mille tahansa elintarvikealan yritykselle. Olipa kyseessä sitten teurastamo, meijeri, panimo tai ateriapalvelu, täytyy hygienian olla etusijalla. Mutta kovan kilpailun alalla on heti toisella sijalla prosessien optimointi.
 
LINAK TECHLINE® -divisioona tarjoaa elintarvike- ja juomateollisuudelle kehittynyttä automaatiota, jossa käytetään hygieenisiä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja karamoottoreita. Ne on helppo puhdistaa ja testattu läpikotaisin kestämään vahvoja puhdistusaineita ja muita puhdistustoimenpiteitä. Sähkökäyttöiset karamoottorit eivät myöskään sisällä myrkkyjä tai haitallisia öljyjä, mikä tekee niistä täydellisen ratkaisun elintarviketeollisuudelle.
 
Ruoka- ja juomateollisuus luottaa vahvasti manuaalisiin prosesseihin. Se tarkoittaa, että prosessin optimointi riippuu työntekijöiden tehokkuuden ja tuottavuuden parantamisesta. Viime vuosina tämä on kääntänyt huomiota ergonomiaan ja hyötyihin, joita saadaan, kun työpiste voidaan säätää kullekin työntekijälle sopivaksi ja manuaalinen raskas työ korvataan automatisoiduilla ratkaisuilla.

Paranna kilpailukykyäsi

TECHLINE -divisioona on jo toimittanut useita sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja elintarviketeollisuuden koneenrakentajille ja laitevalmistajille. OEM-valmistajana hyödyt alhaisista kustannuksista, yksinkertaisesta asennuksesta ja ohjausjärjestelmän integraatiosta, ja asiakkaasi arvostavat järjestelmän helposti hallittavaa käyttöä ja pitkää käyttöikää vailla käyttökatkoksia, koska sähkökäyttöiset karamoottorit eivät vaadi huoltoa.
 
Aidosti innovatiivinen karamoottoriratkaisu voi hyvinkin antaa tarvittavan kilpailuedun markkinoilla. TECHLINE-divisioona auttaa mielellään kehittämään ideaasi ja visiotasi. Jos tarvitset sovelluksen suorittamaan noston, vedon, työnnön tai kallistuksen, huomaat, että kaikki LINAK TECHLINE -ryhmän jäsenet omaavat laajan tietämyksen sovelluksista ja tuotteista ja he ovat käytettävissäsi.
 
Tulet myös arvostamaan sitä, että TECHLINE-tuotevalikoiman sähkökäyttöiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut karamoottorit ovat hyvin monipuolisia – ja aivan jokainen LINAK-karamoottori on läpikäynyt kattavat testit ja laadunvalvonnan varmistaaksemme maksimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Ota yhteyttä TECHLINE-divisioonaan ja kertoa meille tarpeesi ja ideasi.

Linkki Elintarviketeollisuuden automaatio -esitteeseen

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?