select
Solutions for Vehicle Automation

ajoneuvosovellukset
liikuntarajoitteisille

ajoneuvosovellukset liikuntarajoitteisille - parantunut liikkuvuus

Fyysinen liikuntakyvyttömyys ei tarkoita välttämättä, että ihminen tulisi vähemmän aktiiviseksi. Hyvin usein se kuitenkin tarkoittaa, että hän ei pääse liikkeelle ja se voi todella rajoittaa hänen aktiviteettitasoaan.
 
Alkuvaiheista lähtien LINAKilla on ollut tähtäimessään auttaa liikuntarajoitteisten liikkumista sekä kotona että ulkona sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoreiden avulla. TECHLINE®-divisioonalla on laaja tuotevalikoima matalajännitteisiä karamoottoreita turvallisiin ja luotettaviin autosovelluksiin, joilla parannetaan liikuntarajoitteisten elämää ja heidän liikkuvuuttaan.
 
Sähkökäyttöiset TECHLINE-karamoottorijärjestelmät pystyvät nostamaan jopa
1 000 kg. Ne tarjoavat nopean ja hallitun liikkeen, jota voidaan helposti ohjata käsiohjaimella, kauko-ohjaimella tai kytkimillä. Sähkökäyttöiset karamoottorit ovat erittäin turvallisia käyttää ja turvaominaisuuksia voidaan lisätä tarvittaessa.
 
Ajoneuvojen TECHLINE-karamoottoriratkaisut on suunniteltu kestämään tärinää ja hankalia olosuhteita. Ne on helppo asentaa ja ne sopivat suoraan auton sähköjärjestelmään. Verrattuna hydrauliikkaan karamoottoriratkaisut ovat huoltovapaita ja ne tarjoavat useimmiten paremman hinta-laatusuhteen.

KARAMOOTTORIT AJONEUVOISSA

Ajoneuvoihin sopivien sovellusten lista on jo melko pitkä ja se kasvaa jatkuvasti. TECHLINE-divisioonassa me kehitämme innovatiivisia uusia ideoita ja ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Jos sinulla on idea, kuinka
parantaa liikuntarajoitteisen henkilön mukavuutta ja liikkumista ajoneuvoissa, auttaa TECHLINE-divisioona mielellään sinua sen kehittämisessä.
 
Sähkökäyttöiset TECHLINE-karamoottorit on testattu ja hyväksytty erilaisiin alustoihin ja nostimiin, mutta myös kauko-ohjattuihin oviin, askelmiin ja kaiteisiin. Lineaarisia karamoottoreita käytetään myös säätämään esimerkiksi istuimia, ohjauspyöriä, vaihdetankoja jne. Ohjausjärjestelmien helpon integroinnin ja sisäänrakennetun paikkatiedon ansiosta on mahdollista luoda yksilölliset automaattiset muistiasetukset liikuntarajoitteiselle henkilölle tai hänen avustajalleen.

TECHLINE-divisioonassa me otamme LINAKin lupaukset vakavasti. Tulet huomaamaan, että kaikki TECHLINE-ryhmän jäsenet eivät omaa ainoastaan laajaa asiantuntemusta tuotteista ja sovelluksista, vaan he ovat myös aidosti kiinnostuneita helpottamaan ihmisten elämää. Ota yhteyttä LINAK TECHLINE -divisioonaan. 

Linkki Ajoneuvosovellukset liikuntarajoitteisille -esitteeseen 

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?