select
Ventilation & Farming Actuator Solutions

ILMANVAIHTO JA MAATALOUDEN
RATKAISUT

monipuolinen, luotettava ja kestävä

Luotettava ja toimiva ilmanvaihto navetoissa ja sikaloissa on tärkeää maanviljelijöille. Ilmanvaihtojärjestelmä huolehtii lämpötilan ja ilman kosteuden säädöstä sekä sisäilman puhtaudesta poistamalla pölyä, höyryä ja kaasuja. Riittämätön tai huonosti toimiva ilmanvaihtojärjestelmä voi aiheuttaa vakavia tai - jopa kohtalokkaita - seurauksia eläimille.
 
Yli vuosikymmenen ajan TECHLINE®-divisioona on toimittanut ilmanvaihtolaitteiden valmistajille ja navettojen suunnittelijoille ympäri Eurooppaa sähkökäyttöisiä karamoottoriratkaisuja ilmanvaihdon ja maatalousautomaation sovelluksiin. Karamoottorijärjestelmät ovat yksinkertainen ja kustannustehokas vaihtoehto muille järjestelmille. 

KARAMOOTTORIT AUTOMAATTISIIN REHUNJAKELUJÄRJESTELMIIN

Linear Actuator Solutions for Feeding Automation
Rehun oikea annostelu on tärkeää eläinten hyvinvoinnin ja tehokkaan karjatalouden kannalta. LINAKin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorijärjestelmät voivat auttaa viljelijää helpottamaan ruokintaprosessia merkittävästi tarkan annostelun avulla ja samalla optimoimaan tuotantoa.

kARAMOOTTORIT VILJANKÄSITTELYYN

Linear Actuator Solutions for Grain Handling
Viljan käsittely vaatii äärimmäistä tarkkuutta, jotta vältytään hävikiltä. TECHLINE-karamoottoriratkaisut voidaan helposti integroida ohjausjärjestelmiin ja ne toimivat useita vuosia ilman huollon tarvetta. Lähes kaikki viljankäsittelyssä tarvittavat liikkeet voidaan automatisoida ja siirtää sähkökäyttöisten karamoottoreiden ohjattaviksi.

KARAMOOTTORIT LIETELANTASÄILIÖIHIN

Linear Actuator Solutions for Slurry Tanks
Lietelannan käsittely on likaista ja vaarallista työtä. Automatisoidut prosessit voivat auttaa lisäämään viljelijän turvallisuutta ja tekemään työstä helpompaa ja vähemmän likaista. Sähkökäyttöiset TECHLINE-karamoottoriratkaisut auttavat viljelijää hoitamaan lannoituksen turvallisen välimatkan päästä vain muutamalla napinpainalluksella.

KARAMOOTTORIT ELÄINSUOJIEN LÄMPÖTILAN SÄÄTELYYN

Linear Actuator Solutions for Stable Climate Control
Eläinsuojien lämpötilan pysyminen oikealla tasolla on olennaisen tärkeää eläinten hyvinvoinnin kannalta. TECHLINE-karamoottoriratkaisut tarjoavat automaattisen järjestelmän lämpötilan säätöön, joka sopii myös porsaille ja muille nuorille eläimille.

KARAMOOTTORIT ELÄINSUOJIEN ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIIN

Linear Actuator Solutions for Stable Ventilation
Kaiken on oltava tasapainossa, jotta voidaan varmistaa parhaat mahdolliset olosuhteet karjalle eläisuojiin. Ilmavirran, hiilidioksidipitoisuuden ja lämpötilan on oltava sopivia, mutta eläimet eivät saa altistua vedolle. Sähkökäyttöiset TECHLINE-karamoottorit toimivat hyvin yhdessä eläinsuojien ylläpitojärjestelmien kanssa. Ne varmistavat, että ilmanvaihto toimii automaattisesti ja ylläpitää ihanteellista sisäilmastoa.
TECHLINE-karamoottorit on helppo asentaa ja yhdistää ohjausjärjestelmiin. Suurimmalle osalle asiakkaista tärkeintä on kuitenkin hyvin testattu luotettavuus, jota sähkökäyttöiset TECHLINE-karamoottorit osoittavat vaativissa, korkeaa IP-suojausta edellyttävissä ympäristöissä.

PARANNUS Maanviljelijän elämään 

Sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät sopivat hyvin useisiin sovelluksiin, jotka voivat parantaa modernin maanviljelijän työoloja. Ruokinnan automaattinen säätö, kauko-ohjaus vaikeapääsyisiin venttiileihin ja sähkökäyttöiset luukut ovat vain muutamia esimerkkejä.

Jos sinulla on idea, kuinka helpottaa maanviljelijän elämää ja saada itsellesi kilpailuetua, ota yhteyttä TECHLINE-divisioonaan ja me autamme mielellämme toteuttamaan ideasi. Uskomme, että parhaat ratkaisut syntyvät tiiviistä yhteistyöstä ja tulet huomaamaan, että TECHLINE-ryhmän jäsenet käyttävät mielellään laajaa tuotteiden ja sovellusten asiantuntemustaan ja tietotaitoaan sinun eduksesi.

Linkki Ilmanvaihto ja maatalouden ratkaisut -esitteeseen

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?