select
TECHLINE Imagine

TECHLINE
imagine

kaikki tarvitsemasi liikkeet

Sähkökäyttöiset LINAK TECHLINE® -karamoottorit ovat erittäin monipuolisia. Mahdollisten karamoottorijärjestelmien lista on loputon, kun tarvitset yksinkertaisen turvallisen liikkeen, joka on helposti ja tarkasti ohjattavissa. Kerro meille, jos sinulla on uusi idea tai olemassa oleva tuote, jota voi mielestäsi parantaa lisäämällä siihen liikkeen.
 
TECHLINE-ryhmä työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja näin voimme luoda innovatiivisia uusia karamoottorisovelluksia kaikille teollisuuden aloille. Voit hyötyä asiantuntijoidemme laajasta tuotteiden ja sovellusten tuntemuksesta työn eri vaiheissa.
 
Selaile nettisivujamme ja saat käsityksen siitä, kuinka monipuolisia TECHLINE-tuotevalikoimamme karamoottorit ja ratkaisut ovat. Jokaisella suurimmista käyttökohdealueistamme on oma sivu, mutta me toimimme myös useilla muilla teollisuudenaloilla.
 
Liikenteenohjausjärjestelmät on kasvava ala. Kuorma-autot on toinen. Kaikki kuviteltavissa olevat nostimet ja työskentelytasot on kolmas. TECHLINE toimittaa ratkaisuja myös juniin ja erilaisiin automatisoituihin venttiileihin. Lista on yksinkertaisesti loputon. Ota yhteyttä TECHLINE-divisioonaan ja anna meidän lisätä erikoissovelluksesi listalle.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin

 
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?