select
Trucks & Heavy Duty Vehicles

automaatiota
kuorma-autoihin
ja raskaisiin ajo-
NEUVOIHIN

Karamoottoreilla automaatiota kuorma-autoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin – vaativaan työhön ääriolosuhteissa

Kuorma-autot ja muut raskaat ajoneuvot joutuvat usein olemaan käytössä kellon ympäri äärimmäisen raskaissa ja epäedullisissa olosuhteissa. Niissä käytettävien sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien on kestettävä kuumuutta ja kylmyyttä sekä vettä ja likaa.

Haastetta lisää se, että kuorma-autojen odotetaan tekevän tuntikausia toitä tauotta vain vähäisin huoltotöin. Silti vaatimukset koskien turvallisuutta, aerodynamiikkaa ja polttoainetehokkuutta ovat erittäin korkeat.

Sähköisillä TECHLINE®-karamoottoriratkaisuilla ei ole ongelmia toimia tällaisissa olosuhteissa. Ne on tehty juuri tähän tarkoitukseen.

Olemme kiinnostuneita siitä, kuinka voimme parantaa kuorma-autojen tai raskaiden ajoneuvojen toimintaa, jotta ne olisivat entistäkin tehokkaampia ja mukavampia käyttää.

KARAMOOTTOREIDEN KÄYTÖN MONET MAHDOLLISUUDET

Sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät tarjoavat useita ominaisuuksia, jotka ovat ylivoimaisia perinteisiin hydraulijärjestelmiin verrattuna. Etuja ovat alhainen hinta ja helppo asennus kompaktin muotoilun ansiosta.

Lisähyötyä tuovat painoa keventävät ratkaisut ja parempi auton aerodynamiikka, jotka tehostavat polttoaineen käyttöä.

Tulet arvostamaan myös parempaa auton turvallisuutta ja mukavuutta, joka on mahdollista kuorma-autoihin saatavilla automaatiosovelluksilla.    

Sähköisten karamoottoreiden
käyttö eliminoi sovelluksissa heikkoja kohtia, joita ovat esimerkiksi pumput ja letkut. Karamoottorit vaativat vähän tai ei lainkaan huoltoa ja silti niillä on pitkä käyttöikä.

TECHLINE-karamoottoreihin on saatavana tarkka takaisinkytkentä ja siksi ne sopivat hyvin erilaisiin säätöjärjestelmiin.

Karamoottorit ovat myös ympäristöystävällisiä, koska niiden energiankulutus on vähäinen, eikä vahingollisten öljyvuotojen vaaraa ole olemassa.

KARAMOOTTORIT KUORMA-AUTOISSA JA RASKAISSA AJONEUVOISSA

TECHLINE-karamoottoriratkaisuja on kuorma-autojen ja raskaiden ajoneuvojen useissa ​​eri sovelluksissa.

Sähkökäyttöisiä karamoottoreita käytetään esimerkiksi jäteautoissa, kadunlakaisukoneissa, kuorma-autojen perävaunuissa, matkailuautoissa, suola-autoissa ja erityyppisissä ​​paloautoissa.

Niitä käytetään ilmanvaihdossa, istuimen ja ohjauspyörän säädössä sekä nostoon, kallistukseen, säätöön, paikannukseen, työntöön, vetoon, valvontaan, avaamiseen ja sulkemiseen kuorma-autojen ja muiden raskaiden ajoneuvojen erilaisissa ​​sovelluksissa.

Tämä on vain murto-osa siitä, mitä TECHLINE-karamoottoreilla voi tehdä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

KARAMOOTTORIT KUORMA-AUTOIHIN

Actuator Solutions for Trucks
Kuorma-autot on tehty työskentelemään teillä tauotta kaikenlaisissa ​​sääolosuhteissa. LINAK valmistaa karamoottoriratkaisuja useisiin eri kuorma-autojen toimintoihin ja niissä käytettävät moottorit ovat luotettavia ja huoltovapaita ja pystyvät toimimaan ääriolosuhteissa useita vuosia.
Ota yhteyttä TECHLINE-myyjäämme ja kerro tarpeesi ja ideasi. Tulet huomaamaan, että voimme tarjota syvällistä tietoa kuorma-autoihin ja raskaisiin ajoneuvoihin sopivista sovelluksista ja tuotteista.


TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-tuotevalitsin
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi 
Karamoottoreiden tuotevalitsin »

Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.