select
Linear Actuator Solutions for Slurry Tanks

LIETELANTASÄILIÖT

Lineaariset karamoottoriratkaisut lietelantasäiliöille

Lietelannan käsittely on likaista ja vaarallista työtä vaativissa olosuhteissa. Jo lietteestä nousevat kaasut asettavat laitteiden kestävyydelle suuria vaatimuksia, eikä käsittelyä helpottavan prosessien automatisoinnin toteuttaminen ole aivan yksinkertaista.

Sähkökäyttöiset TECHLINE-karamoottoriratkaisut tuovat maatiloille mahdollisuuden lietelantaprosessien ohjaamiseen turvallisen välimatkan päästä vain muutamalla napinpainalluksella.

Lietelannan siirtäminen säiliöistä kaivoihin ja niistä edelleen biokaasuvoimalaan voidaan hoitaa yksinkertaisesti ja luotettavasti karamoottoreiden ohjaamien venttiileiden avulla. LINAK tarjoaa optimiratkaisuja lietelannan tehokkaaseen käsittelyyn.
  • Lannanlevittimen venttiilien avaaminen ja sulkeminen traktorin ohjaamosta helpottaa työskentelyä ja parantaa työympäristöä
  • Korkea IP69K-suojaustaso vastaa äärimmäisen vaativia lannankäsittelyolosuhteita
  • Läppäventtiileiden ja luistiventtiileiden ohjaus turvallisen välimatkan päästä esimerkiksi lietelannan siirrossa säiliöstä biokaasuvoimalaan


TECHLINE-tuoteryhmä sisältää laajan valikoiman monipuolisia karamoottorijärjestelmiä. Yksinkertaisen asennuksen, huoltovapaan toiminnan ja pitkän käyttöiän ansiosta järjestelmien hinta-laatu-suhde on erinomainen.

Tarkempia tietoja ja lisää ehdotuksia erilaisista lietelantasäiliöihin ja muihin maatalouden järjestelmiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista saat ottamalla yhteyttä paikalliseen TECHLINE-myyjään.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin »

Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.