select
Linear Actuator Solutions for Feeding Automation

AUTOMAATTISET
REHUNJAKELU-
JÄRJESTELMÄT

Sähkökäyttöiset karamoottoriratkaisut automaattisissa rehunjakelujärjestelmissä

Rehun tarkka annostelu on ratkaisevan tärkeää karjataloudessa. Joskus rehun määrää voidaan joutua vähentämään vain yhdeltä monista eläinsuojan eläimistä.

Ruokinnan on perustuttava eläinkohtaisiin tarpeisiin, ja tämän vuoksi rehunjakelua on pystyttävä seuraamaan ja ohjaamaan.

LINAKin sähkökäyttöiset lineaariset karamoottorijärjestelmät voivat helpottaa tilojen rehunjakeluprosesseja merkittävästi. Niiden avulla voidaan esimerkiksi järjestää säiliösyöttöasemille yksilöllinen annostelu eläimen mukaan.

Silloin jokainen säiliö täytetään erikseen kuljettimen avulla. Kun rehusäiliö on täynnä, yksinkertainen mekanismi vapauttaa rehun. LINAKin karamoottorilla voidaan avata jopa sata rehusäiliötä yhtä aikaa. 

Automaattinen rehunjakelujärjestelmä tarjoaa merkittäviä etuja manuaalijärjestelmiin verrattuna. Kasvattaja voi tarkkailla eläimiä rauhassa kiireisen ruokintatyöskentelyn sijaan. Etu on merkittävä, sillä eläinten syömistavat kertovat paljon niiden terveydentilasta.
  • Rehumäärän automaattinen annostelu kunkin eläimen mukaan varmistaa, ettei yksikään niistä saa ruokaa liikaa tai liian vähän.
  • Järjestelmä auttaa optimoimaan eläinten hyvinvoinnin ja karjatilan tuotannon
  • Ratkaisut mahdollistavat säätämisen ja antavat palautetietoa, joten järjestelmä on helppo optimoida


LINAKin sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät tuovat lisää monipuolisuutta sovelluksiin ja ne voidaan liittää joustavasti osaksi koneen ohjaus- ja tiedonsiirtojärjestelmiä. Karamoottorit toimivat erittäin täsmällisesti, ja siksi niiden paikannustarkkuus on ylivoimainen muihin karamoottoriratkaisuihin verrattuna.

Tarkempia tietoja ja lisää ehdotuksia erilaisista rehunjakeluautomaatteihin ja muihin maatalouden järjestelmiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista saat ottamalla yhteyttä paikalliseen TECHLINE-myyjään.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin »

Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
TECHLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä TECHLINE-sovelluksista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.