select
Linear Actuator Solutions For Soldering Ovens

JUOTOSUUNIT

Lineaariset karamoottoriratkaisut juotosuuneihin

- Turvallisuutta ja kustannustehokkuutta

Juotosuuneissa turvallisuus ja kustannustehokkuus ovat erittäin tärkeitä tekijöitä. Kilpailukyvyn varmistamiseksi uunien on toimittava luotettavasti. Myös työntekijöiden turvallisuus on erittäin tärkeä tekijä, sillä uunien sisälämpötila on korkea. Korkea lämpötila voi olla riski myös uunissa oleville tuotteille esimerkiksi silloin, jos kuvun toiminta häiriintyy.

TECHLINE®-karamoottorijärjestelmät tarjoavat yksinkertaisesti ohjattavan ja helposti käytettävän sähkökäyttöisen ratkaisun lineaariseen liikkeeseen juotosuuneissa.

Koska LINAK®:in karamoottorit ovat kompakteja ja helposti integroitavissa ohjelmoitaviin ohjausjärjestelmiin, niiden asentaminen on monimutkaisia hydrauli- ja paineilmajärjestelmiä helpompaa.

Kun etuihin lisätään vielä ratkaisujen huoltoa tarvitsematon toiminta, puhtaus ja erinomainen toimintavarmuus, karamoottoreiden kustannustehokkuus on juotosuuneissa ilmeinen.

Tyypillisessä juotosuunissa karamoottoreiden käyttökohteita ovat:
  • Kuvun automaattinen avaaminen/sulkeminen
  • Uunin avauman valvonta
  • Kuvun vetäminen pois kuuman ilman päästämiseksi juotosuunista
Kuvun avaamisessa LINAKin karamoottoreiden turvallisuus tulee esille parhaiten jarru- ja lukitustoiminnoissa, jotka pitävät kuvun paikallaan ja estävät sitä putoamasta alas esimerkiksi virtakatkosten yhteydessä.

Lisäksi kahden moottorin samanaikainen ajo nostaa kuvun yhdensuuntaisesti varmalla ja kustannustehokkaalla tavalla niin, ettei kupu juutu tai pääse vääntymään.

Valitusta ratkaisumallista riippumatta voit olla aina varma, että järjestelmä on rakennettu ja testattu työskentelemään ankarissa toimintaolosuhteissa. TECHLINE-karamoottoriratkaisu tekee työnsä, mitä ikinä tapahtuukaan.

Hydraulisiin järjestelmiin verrattuna TECHLINEn sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät ovat helpommin asennettavia eivätkä ne sisällä herkästi vaurioituvia osia. Niissä ei ole letkuja tai pumppuja, eivätkä ne sisällä öljyä, jonka mahdollinen vuotaminen kuormittaa ympäristöä. Ne kuluttavat vähän energiaa eivätkä kaipaa huoltoa.

Tarkempia tietoja ja lisää ehdotuksia erilaisista juotosuuneihin ja muihin teollisuusautomaation järjestelmiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista saat ottamalla yhteyttä LINAK TECHLINE-myyntiin.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi 
Karamoottoreiden tuotevalitsin »

Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
TECHLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä TECHLINE-sovelluksista.
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.