select
Linear Actuator Solutions For Textile Machines

TEKSTIILIKONEET

KARAMOOTTORIRATKAISUT TEKSTIILIKONEISIIN

- Kun tuotannon tarkkuus ja kustannustehokkuus on tärkeintä

Tekstiilikoneiden on toimittava tarkasti ja kustannustehokkaasti, sillä tekstiiliala tunnetaan tiukasta hintakilpailustaan.

Erinomaisen suorituskyvyn ja laadukkaan tuotannon lisäksi tekstiilikoneiden on oltava mahdollisimman helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita sekä helppoja asentaa ja integroida ohjausjärjestelmiin.

Sähkökäyttöiset TECHLINE®-karamoottorijärjestelmät tuottavat tekstiilikoneissa korkealaatuista lineaarista liikettä. Ratkaisut eivät vaadi huoltoa, ja ne on helppo asentaa ja integroida laitteistojen ohjausjärjestelmiin.

Helpon integroitavuuden, yksinkertaisen toiminnan ja tarkan, Hall-potentiometriin perustuvan elektronisen asemoinnin ansiosta näiden huoltovapaiden ratkaisujen asennukset sujuvat nopeasti. Järjestelmät toimivat luotettavasti ja niiden yleiskustannukset pysyvät alhaisina.

Tekstiilikoneiden tuotanto nopeutuu, ja niiden käyttö on helpompaa, kustannustehokkaampaa ja luotettavampaa. Myös seisokit ja huoltokustannukset pienenevät ja joustavuus kasvaa.

Karamoottorijärjestelmät kuluttavat vähemmän energiaa kuin esimerkiksi paineilmaratkaisut. Siksi ne ovat ympäristöystävällisempiä ja edullisempia vaihtoehtoja tekstiilikoneisiin.

Tyypillisessä tekstiilikoneessa karamoottorit voivat suorittaa monia toimintoja, kuten:
  • Ylänauhanpitimen nostamisen ja laskemisen uuden tekstiilirullan asetusta varten
  • Ylänauhanpitimen säätämisen sivusuunnassa, jotta kone pinoaa kankaan oikein ja hukkakankaan määrä pienenee.


TECHLINE-karamoottorijärjestelmien käyttökohteita on lähes rajattomasti. Kaikkien ratkaisujen hinta-laatu-suhde on erinomainen, sillä ne on helppo asentaa, vaativat vain vähän kunnossapitoa ja niiden käyttöikä on pitkä.

Tarkempia tietoja tekstiilikoneisiin ja muihin teollisuusautomaation järjestelmiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista saat ottamalla yhteyttä LINAK TECHLINE -myyntiin.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE-TUOTEVALITSIN
Valitse sopiva LINAK-teollisuuskaramoottori sovellukseesi
Karamoottoreiden tuotevalitsin »

Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
TECHLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä TECHLINE-sovelluksista.
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Asiantunteva vuoropuhelu ja tiivis yhteistyö ovat lyhin reitti taydelliseen ratkaisuun. Ota yhteyttä meihin.