select
An actuator LA36 built into the new generation of balers from Kverneland

JOUSTAVA RATKAISU PAALAIMIIN

Kverneland-paalainten valmistuksessa hyödynnetään vuosikymmenten kokemusta konesuunnittelussa, sillä koneiden on toimittava virheettömästi kaikkialla maailmassa. Kverneland-paalainten uusin sukupolvi takaa erinomaisen suorituskyvyn ja mahdollisuuden käsitellä laajaa valikoimaa erilaisia viljatyyppejä.

FastBale-paalaimen innovatiivinen suunnittelu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia käyttää erilaisia työmoodeja viljatyypistä ja käyttäjävaatimuksista riippuen. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta FastBale on aidosti joustava ratkaisu kaikkiin paalaus- ja paketointitarpeisiin, ja samalla se lisää sekä tuottavuutta että käyttäjän mukavuutta.

Kverneland Ravennan suunnittelussa tärkein tavoite oli yhdistää luotettavuus ja monipuolisuus lisäarvon tuottamiseksi tehokkaalla, integroidulla paalausjärjestelmällä. Uusi paalainsarja on varustettu LINAK-karamoottoreilla. LA36 on yksi LINAKin kestävimmistä ja voimakkaimmista karamoottoreista ja se on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä olosuhteissa. Se on huoltovapaa tuote, jolla on pitkä käyttöikä ja korkea IP-luokitus.

Tämä korkealaatuinen lineaarimoottori tarjoaa vahvan vaihtoehdon hydraulisille ratkaisuille ja muille sähkötoimisille karamoottoreille. Täsmällisten arvojen saavuttaminen on mahdollista ainoastaan käyttämällä hyvin soveltuvia laatukomponentteja. "LINAK LA36 -karamoottori täyttää nämä vaatimukset täysin”, toteaa Valerio Casadei, Kverneland Group Ravennan sähköinsinööri. "Lisäksi LINAK tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisten ominaisuuksien asiakaskohtaisiin muutoksiin, kuten iskunpituus sekä erikoiskaapelit ja -liittimet ohjausjärjestelmämme kanssa muodostettavaa helppoa yhteyttä varten. Lisäksi LA36:ssa on standardivarusteena pyörimätön männän varren silmukka".

"Yhteistyössä LINAK®:n kanssa saamme kestävän tuotteen lisäksi insinöörien ja teknikkojen tiimin, joiden laaja sovellus- ja tuotekokemus on käytettävissämme”, Casadei jatkaa.

Uuden sukupolven paalaimet on varustettu uudella, patentoidulla Kverneland PowerBind -verkkokäärimisjärjestelmällä. LA36-karamoottorin ansiosta verkko syötetään suoraan paalauskammioon injektiovarrella sellaisesta kulmasta, joka pitää verkon aina kireällä, mikä takaa tarkan ja luotettavan verkon syötön.

Lisäksi injektiovarsi pitää verkkoa jatkuvasti paikoillaan ja paalin ollessa 90 % valmis, injektiovarsi siirtyy eteenpäin valmiina verkon syöttöä varten.

Tämä lisää järjestelmän luotettavuutta ja tuottavuutta, koska aikaa ei kulu verkon asettamiseen lainkaan. Kun paali on valmis, injektiovarsi asettaa paalauskammioon välittömästi uutta verkkoa.
  The new generation of balers from Kverneland with built-in LINAK actuator technology

Luotettavuus ja monipuolisuus yhdistyvät Kvernelandin uudessa paalainsarjassa.


Kun verkko on syötetty, jarru laskeutuu verkkorullaan verkon kiristämiseksi. Verkon syöttämisen aikana syöttövarsi vetäytyy takaisin odotusasentoonsa, ja kun paali on kääritty verkkoon, veitsi aktivoituu ja leikkaa verkon.

Huoltovapaan LA36:n ohjaus on helppoa ja sen asentaminen nopeaa. Karamoottorin laaja valikoima asiakaskohtaisia asetuksia sekä ohjauspalaute auttavat räätälöimään liikeratkaisut kyseessä olevaan sovellukseen. Fiksu järjestelmä, joka ei tee kompromisseja laadun eikä käyttöiän suhteen. 

Tarkempia tietoja ja lisää ehdotuksia erilaisista maatalouden järjestelmiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista saat ottamalla yhteyttä LINAK TECHLINE-myyntiin.
Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
TECHLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä TECHLINE-sovelluksista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?