select
Kehittynyt ratkaisu koneluukun aukaisuun

KEHITTYNYT RATKAISU KONELUUKUN AUKAISUUN liNAKIN KARAMOOTTORILLA

DEUTZ-FAHRin insinöörit ovat tietoisesti hylänneet perinteisen kääntömekanismiratkaisun, jossa kaasujousi avaa koneluukun, koska se on epäkäytännöllinen ja mekanismissa on monia haittoja. Vaihtoehtona he ovat kehittäneet kinematiikan, joka ei kallista 150 kilon painoista koneluukkua, vaan nostaa ja laskee sen samansuuntaisesti ajoneuvon kanssa.

Kinematiikka toimii LINAKin LA36-karamoottorilla. Jopa yhden tonnin painavaa kuormaa voidaan liikutella sähköisellä lineaarikaramoottorilla. Iskunpituudet voivat vaihdella 100 ja 999 millimetrin välillä. Kinematiikka on suoraan moottorin yläpuolella, jossa se altistuu moottorin pakokaasulämpöihin. Tähän säätöön LA36 oli sopivin ratkaisu.

Kehittynyt koneluukun ratkaisu on aiheuttanut kohua ja kehua niiden viljelijöiden keskuudessa, jotka ovat ehtineet testata uutta traktoria. Sähköisen koneluukun säätö avaa pääsyn koko moottoritilan alueelle. Tämä on selvästi etu konetta huollettaessa.

LA36 on yksi LINAKin voimakkaimmista ja lujatekoisimmista karamoottoreista ja se on suunniteltu toimimaan vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Sen painevalettu alumiinirunko ja korkealaatuiset komponentit takaavat korkean suojausluokan.

Kylmyys, kuumuus, korkeat lämpötilavaihtelut tai roiskeet eivät vaikuta LA36:n toimintaan. Se kestää myös kemikaaleja. Staattisessa tilassa LA36 saavuttaa IP69K-suojausluokan ja toiminnassa se on IP66.

"LINAK tunnetaan voimakkaiden ja kestävien karamoottorien valmistajana, joka toimittaa korkealuokkaisia tuotteita", kertoo Johannes Gruber, DEUTZ-FAHRin tuotantopäällikkö.

Johannes Gruber näkee suuren potentiaalin maatalouskoneiden sähköistämisessä.

Ensinnäkin koneen suuri koko sekä myös vaatimukset mukavuuden, käyttäjäystävällisyyden ja ergonomian lisäämiseen vaikuttavat sähköisten säätöjen kysynnän kasvuun. Sähkökäyttöisillä karamoottoreilla on selvä etu verrattuna hydraulisiin ratkaisuihin.

Johannes Gruber: ”Lisälaitteiden ja traktorien sähköistys tulee kasvamaan tulevina vuosina.” 
LA36-karamoottori DEUTZ-FAHRin 9-sarjan traktorissa

Tarkempia tietoja ja lisää ehdotuksia erilaisista traktoreihin ja maatalouden järjestelmiin soveltuvista karamoottoriratkaisuista saat ottamalla yhteyttä LINAK TECHLINE-myyntiin.
Mikä on lineaarinen karamoottori
Sähkökäyttöinen lineaarinen karamoottori on laite, joka muuntaa matalajännitteisen..
TECHLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä TECHLINE-sovelluksista.
Karamoottorien edut
Innovatiivisten sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien tuottamista liikkeistä on useita etuja..
Karamoottoreiden testaus
Äärimmäinen kylmyys ja kuumuus, nopeat lämpötilamuutokset..
Ota yhteyttä LINAKiin
Tahdotko keskustella siitä, kuinka voit hyötyä innovatiivisesta karamoottoriratkaisusta?