select

Enabled By LINAK – Designed By Metropolia

Esittelemme Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa toteuttamamme suunnitteluprojektin tulokset.

Paikalliset uutiset:  5. lokakuuta 2017
ID Helsinki -tapahtuma järjestettiin Helsingissä viime kuussa ja kiitämme kaikkia osastollamme vierailleita. Esittelimme tapahtumassa Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa toteutetun yhteistyöprojektin tuloksena syntyneet työt.

Metropolian teollisen muotoilun opiskelijoiden tehtävänä oli suunnitella koti- ja työympäristön tarpeisiin liikkeen sisältäviä kalusteita käyttäen LINAK-karamoottoreita ja -nostopilareita. Katso Samuel Happosen tekemä video suunnitteluprosessista.Projektin aikana syntyi yhteensä 13 upeaa suunnittelutyötä ja ideaa, joista valittiin neljä protovalmistukseen. Lue lisää projektista ja prototuotteista Elina Pätsin tekemästä esitteestä. Valokuvat Teemu Hartikainen.

Opiskelijoiden työt alla vasemmalta: Luksi – suunnittelija Teemu Haranko, Tatti – Sini Mäkinen, Waste Space – Joonatan Merikivi ja Koluk – Diego Martin Vilches.

Projektiin kuului lisäksi messuosaston suunnittelu, josta vastasivat sisustusarkkitehtuurin opiskelijat Marja Ilmarinen, Heidi Ollikainen ja Hanna Voutilainen.

Haluamme kiittää kaikkia opiskelijoita ja ohjaajia luovuutta ja monipuolisia taitoja vaativan projektin ansiokkaasta toteutuksesta. Myös messuosastomme oli upea ja työryhmä toteutti sen suunnittelun ammattimaisella otteella.

 

Halutessasi lisätietoa, ole hyvä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK tytäryhtiöön tai jälleenmyyjään.


Tarjoamme innovatiivisia karamoottoriratkaisuja, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja työympäristöä.

Haluamme olla maailman johtava innovatiivisten, sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien markkinajohtaja ydinliiketoiminta-alueillamme.

Updated: 5. lokakuuta 2017 13:03