select

DESKLIFT™ SetPack: Säästää aikaa ja helpottaa logistiikkaa

LINAKin uusi DESKLIFT™ SetPack sisältää kaksi nostopilaria, tarvittavan elektroniikan ja kaapelit. LINAK-pöydän kokoonpano ei ole koskaan ollut helpompaa.

Tuoteuutiset:  16. lokakuuta 2017
DL SetPack: Säästä aikaa ja yksinkertaista logistiikkaa
Nyt osalle LINAK-nostopilareista voi tilata käyttövalmiin paketin, joka sisältää kaiken mitä tarvitaan yhden toimistopöydän kokoamiseen – jalat, ohjausyksikön, moottorikaapelit, verkkojohdon ja pöytäohjaimen. Yksi laatikko per pöytä. Niin helppoa se on.

Tällä hetkellä voimme tarjota DL5-, DL6-, DL15- ja DL16 -nostopilarit DL SetPack-versiona.

Säästä aikaa ja yksinkertaista logistiikkaa uuden DL SetPack-ratkaisun avulla
Lyhyesti sanottuna DL SetPack yksinkertaistaa toimituksia, helpottaa käsittelyä ja vähentää vaurioitumisriskiä minimiin.

Yhdistettynä patentoituun Kick & Click™-järjestelmäämme, joka säästää keskimäärin puolet tavallisesta kokoonpanoajasta, DL SetPack -ratkaisulla voi lisätä asennuksen tehokkuutta entisestään.

Kansainvälisiin kuljetuksiin sopiva ympäristöystävällinen pakkaus
DL SetPack -laatikko on kestävää pahvia, joka on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista. Ympäristönsuojelun lisäksi tämä pakkausvalinta tarjoaa OEM-valmistajille mahdollisuuden siirtää pakkausmateriaalit helposti kierrätykseen. Lisäksi DL SetPack on tehty kansainvälisiin lavamittoihin sopivaksi, jotta logistiikka olisi mahdollisimman sujuvaa.

 

Halutessasi lisätietoa, ole hyvä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK tytäryhtiöön tai jälleenmyyjään.


Tarjoamme innovatiivisia karamoottoriratkaisuja, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja työympäristöä.

Haluamme olla maailman johtava innovatiivisten, sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien markkinajohtaja ydinliiketoiminta-alueillamme.

Updated: 16. lokakuuta 2017 10:41