select

Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä OpenBus™ -järjestelmään Arab Health 2018 -messuilla

LINAK osallistuu Dubaissa tammikuussa 2018 järjestettäville Arab Health -messuille. Tällä kertaa esittelemme uuden OpenBus™ -järjestelmän, joka sopii asiakkaille, jotka etsivät ratkaisua analogisen järjestelmän päivitykseen.

Yritysuutiset:  10. tammikuuta 2018
Arab Health

Jos etsit laadukasta mutta kustannustehokasta OpenBus™-ohjausyksiköllä toimivaa karamoottorijärjestelmää, meillä on tarjota säädettäviin terveydenhuollon sovelluksiin aivan uusi ratkaisu, jonka haluamme esitellä sinulle.

Tulevilla Arab Health -messuilla Dubaissa pääset ensimmäisten joukossa tutustumaan uuteen ratkaisuun, joka on ihanteellinen asiakkaille, jotka haluavat päivittää analogisen järjestelmänsä digitaaliseen.  

Osastollamme (SA.F59) Dubain kansainvälisessä messukeskuksessa näytämme, kuinka analogisen tuotteen voi päivittää OpenBus™-järjestelmäksi. Tämä päivitys lisää optioiden saatavuutta tuotteisiin ja monipuolistaa tuotteitasi.

Odotamme tapaamistasi siellä. Yhdessä voimme parantaa useiden ihmisten elämää. 
 

OpenBus™ -ratkaisut
Digitaalisen kommunikaatioprotokollan käyttö säädettävissä sairaalalaitteissa on helppo tapa parantaa terveydenhuollon henkilöstön tehokkuutta ja lisätä potilaiden mukavuutta.

LINAKilla me tiedämme sen vuosien kokemuksesta, jonka olemme saaneet karamoottoreiden kehittämisestä terveydenhuollon sovelluksiin, kuten sairaalasänkyihin, potilasnostimiin ja hoitopöytiin.

Arab Health -messut
Arab Health on MENA-alueen suurin terveydenhoitoalan tapahtuma. Se järjestetään 29.1. – 1.2.2018, ja se on paikka, jossa 100 000 terveydenhoidon ammattilaista lähes 70 maasta kokoontuu saamaan inspiraatiota ja vaihtamaan ideoita. 

 

Halutessasi lisätietoa, ole hyvä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK tytäryhtiöön tai jälleenmyyjään.


Tarjoamme innovatiivisia karamoottoriratkaisuja, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja työympäristöä.

Haluamme olla maailman johtava innovatiivisten, sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien markkinajohtaja ydinliiketoiminta-alueillamme.

Updated: 12. tammikuuta 2018 14:00