select

Uudet yhdistelmäpöytien kiinnikkeet tarjoavat lisää vaihtoehtoja pöydän suunnitteluun

Kiinnikkeet ovat optiona saatava vakio-ominaisuus. DESKLIFT®-nostopilareihin saatavat uudet kiinnitysraudat helpottavat huomattavasti yhdistelmäpöytien valmistusta. Uusi ratkaisu sopii suora- ja nelikulmaisiin profiileihin.

Yritysuutiset:  25. huhtikuuta 2018
Yhdistelmäpöydän kiinnikkeet

Yhdistelmäpöytien käytön kasvaessa LINAK tarjoaa nyt kiinnitysratkaisun: kaikkiin suora- tai nelikulmaisiin DESKLIFT-nostopilareihin on optiona saatavana kiinnitysraudat. Niinpä yhdistelmäpöytiin sopivat nostopilarit voi nyt tilata normaalilla toimitusajalla.

Vaihtoehtoja suunnitteluun
Valittavissa on viisi nostopilaria ja niissä on runsaasti designvaihtoehtoja nykyaikaisten yhdistelmäpöytien rakentamiseen. Kiinnitysraudat on saatavana seuraaviin pilareihin:
  • Moottorikotelon sisältävät suorakulmaiset nostopilarit DL5 (kaksiosainen), DL6 (kolmiosainen) tai nelikulmainen DL19 
  • Suorakulmainen inline-pilari DL12 ja nelikulmainen inline-pilari DL17 

Vakiomallinen kiinnike yhdistelmätyöpöytiin
Vakiomallinen kiinnike sopii erilaisiin työpöytien yhdistelmäratkaisuihin. Se tarkoittaa, että voit asentaa oman tukitangon suoraan vakiokiinnikkeeseen. Valmiiksi porattujen asennusreikien avulla voit luoda oman pöytärakenteen, jonka voi yhdistää helposti LINAK-nostopilarien kanssa.  

Tutustu LINAKin tuotevalikoimaan
LINAK on luonut standardin sähkökäyttöisille korkeussäädettäville pöydille perustuen yli 30 vuoden kokemukseen karamoottoriteknologiasta ja markkinoiden laajimpaan toimistokalusteiden tuoteohjelmaan.
 
Tutustu DESKLINE®-tuotevalikoimaan ja LINAKin toimistopöytiä varten kehittämiin korkealaatuisiin ratkaisuihin.

 

Halutessasi lisätietoa, ole hyvä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK tytäryhtiöön tai jälleenmyyjään.


Tarjoamme innovatiivisia karamoottoriratkaisuja, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja työympäristöä.

Haluamme olla maailman johtava innovatiivisten, sähkökäyttöisten karamoottorijärjestelmien markkinajohtaja ydinliiketoiminta-alueillamme.

Updated: 25. huhtikuuta 2018 7:55