select
BA001-akkupaketti

BA001-akkupaketti

LINAK on kehittänyt BA001-nimisen akkupaketin, joka on tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa DESKLINE®- ja HOMELINE®-järjestelmissä.

Akkupaketti on erittäin hyödyllinen mobiilisovelluksissa, kuten liikuteltavissa tasoissa ja kärryissä tai sovelluksissa, joissa sähköjohto olisi tiellä, kuten nojatuoleissa.

BA001 on litiumioniakku, jonka kapasiteetti on 2,2 Ah. Akun LED-valopalkit näyttävät kapasiteetin tason ja äänihälytys ilmoittaa lataustarpeesta.

BA001 on kompakti kooltaan ja siinä on vakiona asennuskiinnikkeet, jotka helpottavat akun vaihtoa.

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen alkuperäisen tuotteen valmistajalle. LINAK kiistää kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumkennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää voittojen menetykset, odotettujen säästöjen saavuttamisen epäonnistumisen, muut kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.
Data Sheet Battery Box BA001

BA001-AKKUpaketti

Katso tekniset tiedot online-esitteestä tai lataa PDF.

Online Magazine | PDF

 

Disclaimer regarding Li-Ion batteries

Disclaimer regarding Li-Ion batteries

Important information regarding LINAK® products with Li-ion batteries

OnlineMagazine | PDF

2D-kuva

3D-mallit on saatavana seuraavissa formaateissa:

BA001 Battery Box User Manual

This User Manual will tell you how to install, use and maintain your LINAK electronics. We are sure that your LINAK system will give you many years of problem-free operation.

Online Magazine | PDF

 

Be mobile with the BA001 battery

Be mobile with the BA001 battery

Make your application mobile with the BA001 battery. Read the brochure and be inspired and become mobile.

Online Magazine | PDF

DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
HOMELINE-sovellukset
Katso esimerkkejä HOMELINE-sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?