select
BA21-akkupaketti

BA21-akkupaketti

BA21-litiumioni-akkupaketti on suunniteltu käytettäväksi erityisesti CO61-ohjausyksikön kanssa. Se on erittäin kevyt, tehokas ja turvallinen akku, johon kuuluu kiinteä laturi.

BA21-litiumioni-akun materiaalina on nikkeli-mangaani-kobolttioksidi (NMC), joka on ekologinen, raskasmetalliton kemikaali.

Muita BA21-litiumioni-akun etuja ovat:
  • Pitempi käyttöikä

  • Akun helppo irrotus ja kiinnitys laitteeseen tai ohjausyksikön alapuolelle napsautusmekanismilla ja LINAK-asennuskiinnikkeellä

  • Akku ilmoittaa latauksen tilan ohjausyksikölle. Tämä mahdollistaa varaustilan näyttämisen ohjaimissa.

Jos jokin LINAK-tuotteissa käytetyistä litiumioniakuista todetaan vialliseksi takuun nojalla, LINAK lähettää uuden tuotteen alkuperäisen tuotteen valmistajalle. LINAK kiistää kaikki muut hyvitykset. LINAK ei ole missään tapauksessa tai olosuhteissa vastuussa minkäänlaisista korvauksista tai epäsuorista, satunnaisista tai seurannaisvahingoista tai -tappioista, jotka aiheutuvat mistä tahansa tapahtumasta, jossa litiumkennon ominaisuuteen liittyy mahdollinen lämpöläpilyöntiriski. LINAK ei myöskään ole vastuussa siitä, miten LINAK-tuotetta käytetään. Lisäksi LINAK kiistää voittojen menetykset, odotettujen säästöjen saavuttamisen epäonnistumisen, muut kolmannen osapuolen asiakastamme kohtaan esittämät vaateet tai kaikenlaiset muut kaupalliset tai taloudelliset menetykset, vaikka LINAKille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen tai tappioiden mahdollisuudesta.
Data Sheet Battery Box BA21

BA21-AKKUPAKETTI

View the data sheet as an online magazine or download the PDF.

Online Magazine | PDF

 

Disclaimer regarding Li-Ion batteries

Disclaimer regarding Li-Ion batteries

Important information regarding LINAK® products with Li-ion batteries

OnlineMagazine | PDF

2D-kuva

3D-mallit on saatavana seuraavissa formaateissa:

LINEAR ACTUATORS AND ELECTRONICS
user manual

This User Manual will tell you how to install, use and maintain yourLINAK electronics. We are sure that your LINAK system will give you manyyears of problem-free operation.

Online Magazine | PDF

 

LINAK IPX6 Washable DURA™ FLYER

Washability is part of modern healthcare. LINAK IPX6 Washable DURA™ for adjustable Hospital & Care equipment – the next level of clean.

Online Magazine | PDF

Samankaltaisia tuotteita

MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?