select
Modular Junction Box
MJB Sängynalusvalo (INT)

Modular Junction Box MJB Sängynalusvalo (INT)

MJB Modular Junction Box on tarkoitettu käytettäväksi OpenBus™-ohjausyksikköjen kanssa (CB6S, CB16 ja CB20).

MJB mahdollistaa usean käsiohjaimen ja hoitajan paneeli -ohjaimen yhdistämisen. MJB-kytkentärasiaa voidaan käyttää myös kolmannen osapuolen tuotteiden, kuten Out of Bed Detection (Sängystä poistumisen ilmaisin) -anturin, USB-laturin ja Under Bed Light -sängynalusvalon, jne. ohjaamiseen. 

MJB, jossa UBL (sis.):
MJB tarjoaa kolme eri vaihtoehtoa, Under Bed Light (UBL) -sängynalusvalon, kytkintulon S1 ulkoisen kytkimen käyttämiseksi sekä kytkintulon S2 toimintoa Out of Bed Detection (OOBD) (Sängystä poistumisen ilmaisinta) varten.

UBL: Toiminnon Under Bed light (UBL) -sängynalusvalon sisältävä MJB on yksinkertainen järjestelmä, joka vähentää pimeässä tapahtuvia henkilövahinkoja ja parantaa potilaan turvallisuutta. Sängynalusvalon avulla potilas löytää helposti yöllä sänkyynsä takaisin muita potilaita häiritsemättä. MJB sisältää ulkokuoreen integroidun LED-valon, minkä ansiosta sen käyttö on helppoa.

Ulkoinen kytkin (S1): Asiakas voi liittää kytkimen suoraan MJB-yksikköön. Tämä mahdollistaa asiakkaan oma kytkimen tai ohjaimen käyttämisen.

OOBD (S2): Out of Bed Detection -toiminto aktivoi hälytyksen, kun potilas poistuu sängystä. OOBD-tunnistin on kolmannen osapuolen tuote.

modular junction box MJB SÄNGYNALUSVALO (int)  

Katso tekniset tiedot online-esitteestä tai lataa PDF.

 

2D-kuva

3D-mallit on saatavana seuraavissa formaateissa:

MJB UNDER BED LIGHT (INT.) AND OUT OF BED DETECTION USER MANUAL

This User Manual will tell you how to install, use and maintain your LINAK electronics.

MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?