select
CB6-ohjausyksikkö

CB6-ohjausyksikkö

Ohjausyksikkö CB6 on kehitetty käytettäväksi LA27/LA40-karamoottoreiden kanssa terveydenhoitoalan sovelluksissa. Ohjausyksikkö on suunniteltu asennettavaksi LA27/LA40-karamoottoriin ja käytettäväksi yhdessä CB9- ja LA31-järjestelmän kanssa. CB6-ohjausyksikössä on virran LED-merkkivalo, irrotettavat virtakaapelit sekä kaikkien kaapeleiden vedonpoistajat.

CB6-ohjausyksikkö on yhteydessä LA27/LA40-karamoottoriin siihen integroitujen signaalirajakytkimien välityksellä. Kytkimien toiminnan seurauksena moottorin virransyöttö katkaistaan ohjausyksikössä, ei karamoottorissa. Tämän vuoksi käyttö on mahdollista ainoastaan vastakkaiseen suuntaan, kun karamoottori on saavuttanut raja-asennon.

LINAK suosittelee käyttämään CA30- ja CA40-ohjausyksiköitä uusissa projekteissa.

  • Tulojännite: 220-240/120/100 V

CB6-OHJAUSYKSIKKÖ

Katso tekniset tiedot online-esitteestä tai lataa PDF.

 

LINEAR ACTUATORS AND ELECTRONICS
user manual 

This User Manual will tell you how to install, use and maintain your LINAK electronics. We are sure that your LINAK system will give you many years of problem-free operation.

 

 

focus on floor beds

Beds can be constructed with an
ability to be lowered almost to floor height. For the end-user this lowering function means prevention of accidents to hospital patients and elderly people.

 

Mikä on ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on karamoottoriratkaisun sydän ja aivot..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?