select
Attendant Control Compact (ACC)

Attendant Control Compact (ACC)

ACC (Attendant Control Compact) on edullinen ja pienikokoinen ohjain, joka sisältää jopa 11 painiketta käytettäväksi käsiohjaukseen tai lukitsemiseen. Lukitustoiminnosta voidaan ilmoittaa LED-merkkivaloilla. ACC-ohjain on yhteensopiva OpenBus™-alustaa käyttävien ohjausyksiköiden kanssa, esim. CB20.

ACC-ohjainta käytetään sairaalasängyissä ja hoitosängyissä, kun hoitohenkilökunnan on hallittava tarkoin potilaan asentoa. ACP-ohjaimen avulla hoitohenkilöstö voi valvoa tarkasti sängyn asentoa tarjoamalla samalla potilaalle rajoitetut säätömahdollisuudet. Tämän korkealuokkaisen ja tarkat säätömahdollisuudet omaavan ohjaimen käyttö on ratkaisevaa esimerkiksi silloin, kun selkärankavammat ja muut vastaavat vammat edellyttävät tarkkaa selän aseman valvontaa.

ACC on ergonominen ja helppo asentaa myös kaikkein uudenaikaisimpiin sänkyihin. ACC asennetaan potilaan ulottumattomiin (esimerkiksi sängyn jalkopäähän) ja sen avulla voidaan estää asiaankuulumattomat tai jopa potilaalle vaaralliset käsiohjaimen toiminnot.

attendant control compact (ACC) 

Katso tekniset tiedot online-esitteestä tai lataa PDF.

 

2D-kuva

3D-mallit on saatavana seuraavissa formaateissa:

LINEAR ACTUATORS AND ELECTRONICS
user manual 

This User Manual will tell you how to install, use and maintain your LINAK electronics. We are sure that your LINAK system will give you many years of problem-free operation.

 

 

Samankaltaisia tuotteita

Mikä on ohjain
Ohjain on laite, jota käytetään LINAKin karamoottorijärjestelmien liikkeiden..
MEDLINE & CARELINE -sovellukset
Katso esimerkkejä MEDLINE & CARELINE -sovelluksista.
Ota yhteyttä LINAKiin
Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi ?